USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Ківалов став «Людиною року»

16 Березня 2011 11:46
Народний депутат України від Партії регіонів Сергій Ківалов став лауреатом конкурсу «Людина року» в номінації «юрист року».
Про повідомили у прес-службі народного депутата, - пише День.
Ківалов за підсумками 2010 року став найактивнішим депутатом-юристом, зареєструвавши найбільшу кількість законопроектів, і частіше за інших парламентарів виступав з трибуни Верховної Ради.
«Для мене і перемога, і навіть участь в загальнонаціональному конкурсі – приємно і престижно. Але ставлюся до цього не як до лаврового вінка, а як до своєрідного авансу довіри, як до стимулу до ще більш інтенсивної роботи, - сказав Ківалов. - Чи я стану «Юристом року», чи інші лауреати – не так важливо. Головне, щоб у країні хороші юристи були. Тому що немає права – немає хорошого закону і його добросовісного виконання – немає нічого».
Нагадаємо, в 2009 році Сергій Ківалов став переможцем конкурсу, що проводиться Спілкою юристів України, «Юрист року – державний діяч».

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
хорвaт Показати IP 16 Березня 2011 12:34
Агa, a Чeкотiло-гeрой прaцi
продюсер "Людини року". Показати IP 16 Березня 2011 12:58
Усе правильно. Читайте "На волинській «Людині року» обіцяють багато нових облич 14 березня, 13:37". В квітні на цьому параді психічно хворих будуть свої, місцеві ківалови, і "державні діячі". Журналістом року можуть знову стати такі, як Чуб з "Віче" і в газеті зявиться його фото: налисо пострижений, худий, з довгим носом і вуха, як у тушканчика. Або Калахан. Москвич може стати "страдальцем року", якщо заплатить Левченку, а Крижанівський з медучилища може стати "хабарником року", якщо введуть таку номінацію. А чому б не ввести? Михайла Гнасюка можна зробити "зернотрейдером року", а жартівника Проня - "придворним шутом року". Добре, що хоч чиновники вже не лізуть в це лайно - розумнішими стали. Чекаємо нових облич!
CJ Показати IP 16 Березня 2011 15:57
ну і пика! "юрист року", дідько! )))
M Показати IP 17 Березня 2011 20:13
О, це ще той юрист. Ми всі пам'ятаємо, як ця кримінальна морда підтасовувала результати виборів в 2004-му. Тільки в Україні і в СНД можуть країною правити злочинці, зеки і йолопи.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus