USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.60 39.85
  • PLN 9.70 9.85

Кому вигідно розгойдувати ситуацію в країні?

22 Березня 2015 18:18
Серія вибухів у великих містах України, зокрема Харкові та Одесі, на думку експертів, це - ні що інше, як спроба дестабілізації. Кому вигідно розгойдувати ситуацію в країні в час, коли на сході йде війна? Хто стоїть за цим всім? Росіяни? Путін? На багато питань досі немає відповідей. Про це йдеться в матеріалі видання "ОРД".

Радник міністра внутрішніх справ Зорян Шкіряк заявляв, що вибухи у Одесі та Харкові покликані загострити ситуацію в цих містах, і в країні зокрема. На його думку, Харків і Одеса стали саме тими містами, які використовуються терористами для напруження ситуації. І це зумовлено "не тільки елементарною складовою", але і їхнім географічним розташуванням.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: СТАВ ВІДОМИЙ СЕКРЕТНИЙ ПЛАН СЕПАРАТИСТІВ ЩОДО ЗАХОПЛЕННЯ ОДЕСИ

Відтак, практично щодня надходять до міліції дзвінки від свідомих громадян про замінування або про наявність підозрілих об'єктів на вулицях міст. Так, 20 березня надійшов дзвінок на «102» з інформацією про замінування приватного будинку за адресою: Одеса, вулиця Жовтневої революції, 11В. Одеські правоохоронці, які звикли до подібних дзвінків, дуже оперативно виїхали на місце події. Прибувши за вказаною адресою і зайшовши всередину (це був звичайний приватний будинок, яких багато в Одесі) правоохоронці зіткнулися з натовпом молодиків спортивних статури (всередині будинку їх було більше 20 чоловік), які представилися членами організації «Сектор 12».

На місці правоохоронці вилучили патрони, боєприпаси, докладні карти Одеси, списки всіх проукраїнських активістів із зазначенням адрес їх штабів, а також найголовніше - спеціальну літературу та інструкції з виготовлення вибухових речовин, бомб і інших пристосувань для здійснення терористичної діяльності. Міліцією порушено кримінальну справу за статтею 263 КК України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами). Нині ведеться розслідування.

А тепер - про головне. Багатьом у місті відомо, що право-радикальну організацію «Сектор 12» координує Геннадій Чекіта, який є депутатом Верховної Ради України і членом партії «Блок Петра Порошенка» .
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Всім Показати IP 22 Березня 2015 18:40
Давно зрозуміло,що в закінченні війни не зацікавлена наша кохана влада.На війні відмиваються шалені гроші.Крапка.
Дончанин до Всім Показати IP 22 Березня 2015 18:46
Да дело в том, что нам всем жаль тех ребят - украинцев, которых гонят в мясорубку, точнее говоря в очередной котел. Где он сварится лично я не знаю, ибо равнозначных вариантов имеется минимум пять. А в реале будет шестой, там где меньше всего котел ожидают. А укры (не украинцы) на него весьма настойчиво напрашиваются. Это даже я без всяких СМИ слышу.
екскурсовод Показати IP 22 Березня 2015 18:52
Головний ворог в Києві, з Києва потрібно починати, тоді і на сході війни не буде, але ж більшість українців цього не розуміють, вони зазомбовані "покращеням".
Саме так до екскурсовод Показати IP 22 Березня 2015 19:00
"жити по-новому" із зазомбованими головами. Скоро з таким курсом будемо всі в смітярках ритися, щоб з голоду не здохнути і далі хвалити рошенку.
Всім Показати IP 22 Березня 2015 19:21
І всіму теж. Вважаєте, що аналізуєте ситуацію, а насправді публічно анонімно вкриваєтесь потом від страху. Це гидко і закономірно одночасно. Закономірно, бо в кожному суспільстві вдосталь маленьких заляканих людей. Гидко, бо вони є.
Анонім до Всім Показати IP 22 Березня 2015 20:19
І таких заляканих людей чомусь стало тільки більше після того, як прогнали "панду" ("панду геть!") в результаті вчинків, що підпадають під дію ст. 109 УК України - "Дії, спрямовані на насильницьку зміну чи повалення конституційного ладу або на захоплення державної влади"
Ждем до Всім Показати IP 22 Березня 2015 23:58
Луцк, ул. Теремновская, 98 Телефон:+380 (332) 77-49-03 Часы работы:пн-пт 09:00-17:15
STRATFOR Показати IP 23 Березня 2015 00:58
коментар було видалено

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus