USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Леся Гонгадзе відмовилася від помешкання, яке їй готовий купити Ахметов

19 Вересня 2010 12:56
Бізнесмен, народний депутат від Партії регіонів Рінат Ахметов готовий купити матері вбитого журналіста Георгія Гонгадзе Лесі Гонгадзе помешкання.

Про це заступник глави Адміністрації Президента України Ганна Герман повідомила в ефірі програми Шустер Live на ТРК «Україна», - повідомило радіо "Свобода".

За її словами, Ахметов висловив таку пропозицію, дізнавшись, що мати загиблого журналіста живе «в комунальній квартирі, де є спільний туалет і три п’яниці живуть».

За словами Герман, Леся Гонгадзе цю пропозицію не прийняла.

«Я думаю, що навіть без її волі, ми зробимо це. Рінат Леонідович Ахмет ов висловив таку добру волю – помогти матері», – сказала Герман.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Клим Савур Показати IP 19 Вересня 2010 16:33
Молодець! Відповідаю - в даній ситуації, моя матір поступила-б, так само
Man Показати IP 19 Вересня 2010 16:38
Так сина не вернеш,що вже втрачати.Бери житло,а пресуй далі всіх.Дають-бери,б"ють-давай здачу!
Антиянек Показати IP 19 Вересня 2010 23:21
Ахметов то Ахметовим, а Притула могла б допомогти. За різними оцінками "Українська правда" вартує більше 10млн.$ Минулого року поляки хотіли за таку ціну викупити, а вона не продала групу сайтів, що відносяться до УП. Починали то бізнес разом, тільки Гію бігом знищили... Думаю, просто по людськи було зараз допомогти (коли ти мільйонер) мамі загиблого партнера по бізнесу.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus