USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Львівзалізниця» виставила рахунок Волині

8 Квітня 2010 16:12
Львівська залізниця виконує свої зобов’язання перевозити пасажирів пільгових категорій у поїздах приміського сполучення.
Загалом усім семи областям, територію яких охоплює Львівська магістраль, (а це Львівська, Тернопільська, Рівненська, Волинська, Івано-Франківська, Чернівецька та Закарпатська області) запропоновано закласти у бюджет на 2010 рік на ці потреби 37 258 тис. грн.
Про це «Перець по-ковельськи» повідомили у прес-центрі ДТГО «Львівська залізниця».
За перший квартал (січень-березень) 2010 року ОДА мали б перерахувати залізниці 5 180 тис. грн. На жаль, залізниця не отримала усієї суми, на перше квітня 2010 року надійшло лише 4 594,3 тис. грн. або 88,7% від запланованого.
Кошти з обласних адміністрацій надходять дуже нерівномірно, і якщо Львівська, Рівненська та Чернівецька області розрахувалися з залізницею на понад 100% від запланованої суми, то Тернопільська, Івано-Франківська та Закарпатська області не вповні переказали кошти. Пасе задніх Волинська область, яка розрахувалася із залізницею лише на 38% від потрібної суми.
Львівська магістраль звертається до ОДА з проханням і надалі підтримувати партнерські стосунки та по-діловому працювати задля спільного блага, адже без ефективної співпраці і порозуміння у питанні відшкодування коштів за перевезення пасажирів пільгових категорій здійснювати ці перевезення стане неможливо, а жителі областей не зможуть користуватися звичним і потрібним залізничним транспортом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus