USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Міністр Тимошенко подала до суду на керівника СБУ

14 Листопада 2008 19:05
Міністр праці й соціальної політики Людмила Денисова звернулася з позовом до Печерського районного суду Києва на адресу виконувача обов\'язків голови Служби безпеки Валентина Наливайченка. Про це повідомляють «Волинські Новини».
«Я направила позовну заяву безпосередньо на адресу самого голови СБУ Валентина Наливайченка і безпосередньо на адресу органів. Звернення було спрямовано до Печерського районного суду Києва», - цитує Людмилу Денисову «Українська правда».
Зокрема Денисова спростувала заяву в.о. голови СБУ Наливайченка про махінації, пов\'язані з виплатою допомоги дітям чорнобильців.
Нагадаємо, в. о. голови СБУ Наливайченко на прес-конференції 6 листопада заявив, що Служба безпеки задокументувала спробу заступника міністра праці й соціальної політики передати відкат «чорнобильських» грошей народним депутатам.
У Міністерстві праці й соціальної політики спростовують таку заяву.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus