USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Мін’юст дозволив покопирсатись у його базі даних

25 Листопада 2009 09:57

Мін’юст створив електронну пошукову систему громадських формувань України. Тепер там можна знайти всі організації.
За словами міністра юстиції Миколи Оніщука, пошукова система стала логічним завершенням роботи зі створення Єдиного реєстру громадських формувань України. Мін’юст завершив наповнення вказаного реєстру і розробив програмне забезпечення для пошуку інформації з Реєстру про будь-яку громадську організацію, зареєстровану в Україні.
Пошукова система розміщена в Інтернеті за адресою: http://rgf.informjust.ua/Pages/Default.aspx.
Доступ до ресурсу є відкритим і безкоштовним. Через пошукову систему за ключовими словами можна одержати інформацію про всі без виключення громадські формування.
Дізнатися про політичні партії, громадські організації міжнародного, всеукраїнського і місцевого статусу, благодійні організації, постійно діючі третейські суди, творчі союзи, торговельно-промислові палати.
У процесі експлуатації пошукової системи, за словами міністра юстиції, вивчатимуться побажання користувачів з подальшим удосконаленням вказаного ресурсу, – передає сайт ТСН.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Юка Показати IP 25 Листопада 2009 13:52
досить корисну і потрібну справу зробили у Мін'юсті
seal Показати IP 25 Листопада 2009 22:14
Пробував зайти на вказану адресу. Не грузиться. Можливо ще не зовсім налагодили? Але, в принципі, якщо все буде нормально працювати, то дійсно корисна справа.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus