USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Києві хором співають «Нас кинули». ФОТО

25 Листопада 2010 16:39
У Києві триває акція протесту проти прийняття Податкового кодексу.

Як інформує власкор «ВН», серед мітингувальників – багато волинян-студентів. Вони не мають до підприємництва стосунку, але стверджують, що протестують проти влади загалом. Багато чути від них нарікань на політику міністра освіти і науки Дмитра Табачника.

Близько 13.00 частина пікетувальників перемістилася на Банкову до Адміністрації Президента.
На Майдані виступають підприємці, активісти, артисти. Серед натовпу були помічені Віталій Кличко та Юрій Луценко.


Нараз на Майдані тривають виступи підприємців та інших учасників протесту. У перервах між виступами організатори «крутять» пісні, зокрема з «помаранчевого репертуару» 2004 року («Разом нас багато» та ін.). Також популярною є пісня Кузьми Скрябіна «Нас кинули». Багато хто з учасників називає її гімном акції протесту.

Політичні прапори взагалі відсутні, натомість видніються стяги з назвами міст та гаслами «Революція», «Хай Президент ветує».

Протестуючі вимагають відставки уряду та імпічменту Президента.

Багато критики лунає на адресу ЗМІ, які не подають правдивої інформації про мітинги або взагалі ігнорують їх.


















Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Ладомир Показати IP 25 Листопада 2010 17:46
Прикро. Але це виглядає як "собака гавкає, а караван іде". Коли владі нічого не загрожує. Чуєте нічого, вони вважають – покричать і заспокояться. Ось коли вони були б налякані коли б в них був мотив змінювати рішення. Цей мотив зявиться тільки тоді коли запахне "жареним", тільки тоді все зміниться. Коли істоті страшно вона здатна на все погодитись аби вберегтись. Народу вже страшно от вони і вийшли. Але страшно не до кінця. А от владі взагалі нічого не страшно у даному випадку. НАРОД НАС МІЛЬЙОНИ – ЇХ СОТНІ!
Депутат Показати IP 25 Листопада 2010 19:08
Всі хочуть жити краще, як в Європі!!! А те що вся Європа платить податки і майже з усього, там вже давно такі кодекси прийняті.... Чому підприємці, які на єдиному, біжать мітингувати, особливо з ЮВАНТА і інших торгових центрів, вониж платять 200 грн єдиного податку, а дехто і умудряється бути на фіксованому, а накрутка в них на товар від 200% і вище, як людина яка живе на 800 грн в місяць може собі там щось купити, чи вона не хоче гарно вдіватись, якби ціни були такі як мають бути, а то вже позажирались, малому зонтик привезли з хмельницька куми там купили навіть не на оптовому, хоча і на оптовому одну річ продадуть як не по опту, ціна його там 70 грн, в ЮВАНТІ 189 грн, це річ яка коштує при закупці до ста грн, накрутка більше ніж 100%, а те що коштує більше, взуття наприклад від 700 грн і вище.... а коли сезон проходить чи модель старіє, на розпродажі по 350 грн і вони всерівно ще заробляють, це нормально???????????І ще повторюсь при цьому платять 200 грн в місяць. Чому людина яка має бар, ресторан чи не має можливості працювати за готівку і без ПДВ, платять податки по повній плюс ще різні служби, і всі їх дибають різними перевірками, а єдинщики я не кажу що всі роблять таку накрутку, це тільки торгові центри платять 200 грн ніяких проблем а заробітки набагато більші.... Вони скажуть що дорога оренда чи місце там, а їх хтось силою туди заганяв?????????Треба тверезо оцінювати ситуацію!!!Нам ще далеко до ЄВРОПИ, всі хочуть жити як там , а платити за це життя не хочуть, бо привикли до халяви!!!!А тими майданами, ніхто нічого не доб"ється, і КРИЧАТИ ЩО НАС МІЛЬЙОНИ, А ЇХ СОТНІ!!! ВЖЕ В КРИЧАЛИ І ЩО НАКРИЧАЛИ, СТАТИСТИКА ПО ВСЬОМУ СВІТІ ЩЕ НІ ОДНА РЕВОЛЮЦІЯ НІ ДО ЧОГО ХОРОШОГО НЕ ПРИВЕЛА... ЮЛЬКА кричала у Франції народ проти підвищення пенсійного віку, і що там вийшло скалічені люди, спалення машини, розбиті і пограбовані магазини - це що нормально??????НАРОД СХАМЕНІТЬСЯ І НЕ БУДЬТЕ ДУРНЯМИ, НА ВАС ТІЛЬКИ ПІАРЯТЬСЯ, ДЕ ТІ ДЕПУТАТИ БУЛИ РАНІШЕ ЩО ЗАРАЗ НА МАЙДАНІ ПОВІДКРИВАЛИ ГРОМАДСЬКІ ПРИЙМАЛЬНІ???? Дорослі люди а ведете себе як СТАДО....
Helge до Депутат Показати IP 25 Листопада 2010 22:55
гр. "депутат" - вы выйдите и расскажите митингующим о своих "европейских" взглядах ))) рассказывать в стране, где властью воруется 70-80% госбюджета и рассказывать, что надо платить налоги как в "европе" - верх цинизма ))) за обычные украинские "шалости", которые допускает "украинская" недовласть и депутатский корпус, суду любой европейской страны было бы достаточно для посадки местного быдло-политикума от 10 лет до пожизненного, с конфискацией ВСЕГО имущества, в т.ч. того, которое записано на мам, бабушек и т.п..... Объективно, картинка с митингов радует тем, что не видно флагов разных политических "партий" - всего вероятнее, что скоро мы увидим, как из толпы начнут лететь бутылки с коктейлем "Молотова" ))))))
Алекс Показати IP 25 Листопада 2010 22:12
Может быть в кодексе есть налог на роскошь? Или обкладываются налогом сделки с оффшорами? А расширение полномочий налоговой - для кого? За налоговым, последует трудовой, потом таможенный кодексы. Как сказал Азаров: платить будут все! Только кому? Неужели непонятно, что плохо будет всем, кроме небольшой кучки феодалов. Предприниматели дают Украине ещё один шанс, может быть последний. Пора обьединяться и помогать друг другу.
вася Показати IP 25 Листопада 2010 22:46
Всі ці крикуни цю ж владу вибирали, хай тепер наїдаються бо що вибирали бачили самі... А податки насправді підвищувати треба і для малого та середнього бізнесу також,потрібна діференціація і розумний підхід, але у цій владі немає таких розумних а є бидло і хами, які дбають тільки про свої награбовані статки... Починати хаму і його банді потрібно з себе, шизіка Міші та інших олігархів та депутатів ВР.
Viktor 69 Показати IP 26 Листопада 2010 09:09
Це нормальне явище, коли люди протестують... Але шановні це і є ті реформи і податковий кодекс буде прийнято, так, безсумніву з численними поправками - але все ж таки, погодьтеся це несправедливо коли людина в державі заробляє непогані гроші,а в казну цій державі платить мізер!!! Я можу помилятися, адже я як і більшість українців, у тому числі і протистиючих детально не знайомий кодексом - але я за зміни... Інша справа на що підуть ці кошти вилучені з податків, якщо на нове Межигір'я Януковичу, то це повне лайно, а якщо вони будуть спрямовані на ефективні соціальні реформи, то це чудово... Ну, і звичайно не правильно коли малий і середній бізнес буде платити максимум, а наші олігархи - мінімум (це, як на мене, теж лайно)... А так я переконаний, що підприємці усіх рівнів у цій країні не погано заробляють і уже заробили тож нехай на розвиток цієї країни і трішки потратяться....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus