USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Москва уже задоволена Порошенком

27 Жовтня 2009 08:44
Тимчасовий повірений у справах Росії в Україні Всеволод Лоскутов вважає успішним візит до Москви міністра закордонних справ України Петра Порошенка. Про це 27 жовтня повідомляють «Волинські новини».
«В цілому ми переговори московські оцінюємо як успішні, як конструктивні - навіть краще так сказати», - сказав Лоскутов.
Як повідомив Лоскутов, під час візиту Петра Порошенка обговорювалися конкретні питання двосторонніх відносин - пише Кореспондент.
Було зазначено, що триває лінія розвитку діалогу між Україною та Росією.
Тимчасовий повірений у справах Росії в Україні також повідомив, що конкретними результатами цього візиту можна вважати те, що в понеділок тривали переговори з питань перебування Чорноморського флоту Росії в Криму, а також те, що найближчим часом будуть проходити переговори щодо придністровського врегулювання.
Коментуючи результати зустрічі, Порошенко повідомив, що українсько-російським відносинам не потрібне «перезавантаження», адже дві держави повністю можуть використовувати величезний потенціал своїх відносин. «Україна готова до відновлення діалогу на всіх рівнях, включаючи найвищий», - додав він.
Нагадаємо, 23 жовтня Порошенко відвідав з одноденним візитом Москву, де провів переговори зі своїм російським колегою Сергієм Лавровим. Під час візиту до Москви міністр закордонних справ України Петро Порошенко повідомив, що Москва і Київ домовилися про відновлення діяльності робочої групи з Чорноморського флоту. Також під час візиту міністри закордонних справ підтвердили, що ні Росія, ні Україна не мають наміру переглядати базові угоди про розміщення на території України Чорноморського флоту РФ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus