USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На таксі для мешканців «Пущі-Водиці» держава дасть 830 тисяч

28 Лютого 2011 12:44
Комплекс відпочинку «Пуща-Водиця» Державного управління справами витратить на оренду пасажирських автомобілів з водієм 830 тисяч гривень.
Відповідне погодження санаторій отримав від Міністерства економіки, повідомляє Українська правда.
Згідно з документом, ДО «Автобаза Державного управління справами» надасть послуги таксі на 2011 рік за 830 тисяч гривень.
Відповідно до обґрунтування закупівлі, проведеної за неконкурентною процедурою «закупівля у одного учасника», послуги таксі купуються для жителів державних дач Пущі-Водиці, які забезпечені державною охороною.
«Територія комплексу відпочинку є закритою, перебування та проживання на ній дозволяється особам, які мають на це право та членам їх сімей. В’їзд (виїзд) на територію комплексу відпочинку дозволяється за перепустками і талонами до них, виданими Державним управлінням справами», – йдеться в обґрунтуванні.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Віктор Показати IP 28 Лютого 2011 13:52
Чергові гроші "в діру". От не вірю я, що ті, хто відпочиває в "пущі водиці", їздять на таксі, а не на власних розкішних авто з особистими водіями.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus