USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 39.95
  • PLN 9.76 9.90

Надрукувати підручники школярам Міносвіти обіцяє до кінця жовтня

1 Жовтня 2010 17:59
До кінця жовтня усі загальноосвітні заклади України будуть забезпечені підручниками.
Про це 1 жовтня повідомила заступник міністра освіти і науки Ірина Зайцева, пише «Освіта.UA».
Зайцева запевнила, що нині триває інтенсивний друк підручників на книжкових фабриках країни. «Такої ситуації, яка була минулого року, коли підручники друкувалися протягом календарного року, цьогоріч не буде. Впродовж жовтня питання з підручниками буде закрито», – наголосила вона.
Крім того, зазначила заступник міністра, до кінця нинішнього року на виконання програми «Шкільний автобус» сільські школи отримають ще 200 автобусів для підвезення школярів до місця навчання і назад.
«Якщо врахувати те, що останні два роки ця програма зовсім не виконувалася, то ми сподіваємось до кінця нинішнього року забезпечити школи 200 автобусами», – поінформувала Ірина Зайцева. Вона уточнила, що це становить 70% від запланованого, але вже наступного навчального року можна буде повністю реалізувати плани міністерства.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus