USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Нардепи відмовилися пускати народ у орендовані ліси та озера

14 Травня 2010 10:42
Верховна рада відмовилася встановити адміністративну відповідальність за незаконне обмеження вільного доступу громадян до лісів і водойм з боку орендарів земельних ділянок, що межують з об’єктами водного та лісового фонду.

Про це інформує Телевізійна служба новин телеканалу «1+1».

За відповідний законопроект, запропонований до розгляду нардепом Богданом Губським (БЮТ), у першому читанні проголосували 137 депутатів при необхідних 226. Також Рада відмовилась направити документ на повторне перше читання. Таким чином, він вважається відхиленим.

Проект закону передбачав встановлення адміністративної відповідальності за незаконне обмеження вільного доступу до водних об’єктів громадян для культурно-оздоровчих, рекреаційних цілей, а також тварин для водопою та незаконне обмеження права громадян вільно перебувати в лісах державної та комунальної власності.

Автор документа пояснював необхідність прийняття закону тим, що «надзвичайно розповсюдженими стають факти незаконного недопущення громадян до об’єктів водного фонду та лісів державної та комунальної власності, з боку спеціальних водокористувачів та власників чи орендарів земельних ділянок, що межують з об’єктами водного та лісового фонду, особливо в рекреаційних зонах та поряд з великими містами».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Ригіонал Показати IP 14 Травня 2010 10:46
Сраникович уже всю країну приватизував, задовбали. Скільки ще люди це все терпітимуть?
регіАНАЛ Показати IP 14 Травня 2010 12:08
Ліси та озера вже їхні! Голосуйте ,придурки , і далі за грошові мішки. Незабаром і з подвір'я не вийдеш.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus