USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Навчальну програму в школах доганятимуть без шестиденки

23 Листопада 2009 09:46
Прем’єр-міністр Юлія Тимошенко доручила Міністерству охорони здоров’я і органам місцевої влади забезпечити дотримання переважно п’ятиденного режиму навчання у навчальних закладах. Про це йдеться в розпорядженні Кабінету міністрів від 18 листопада, розміщеному на Урядовому порталі.
МОЗ, Раді міністрів Автономної Республіки Крим, обласним, Київській та Севастопольській міським держадміністраціям доручено «вжити заходів до запобігання впровадженню спеціальних режимів навчання у загальноосвітніх та вищих навчальних закладах після перерви у навчанні у зв’язку з епідемічною ситуацією, зокрема, забезпечити дотримання переважно п’ятиденного режиму навчання та відновлення навчального процесу без витребування в учнів загальноосвітніх навчальних та дошкільних закладів додаткових довідок».
Міністерству освіти і науки доручено з метою виконання навчальних планів активізувати після перерви у навчанні у зв’язку з епідемічною ситуацією застосування в загальноосвітніх та вищих навчальних закладах самостійної і дистанційної форми навчання, зокрема за допомогою Інтернету, – пише УНІАН.
Міністерству охорони здоров’я доручено підготувати та подати для розгляду на засіданні Кабінету міністрів України 25 листопада 2009 року план заходів щодо забезпечення розвитку та переоснащення державної санітарно-епідеміологічної служби із зазначенням переліку необхідного обладнання, строків його встановлення та обсягу фінансування;
Крім того, МОЗ до 25 листопада 2009 року доручено підготувати та внести на розгляд Кабінету міністрів України проект Комплексної державної програми створення вітчизняних імунобіологічних препаратів «Українська вакцина» і план заходів із проведення імунізації населення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Юка Показати IP 23 Листопада 2009 14:02
а ще раніше МОЗ було доручено переглянути і відредагувати календар щеплень дітей. ще досі над ним мудрують ніяк кінці з кінцями звести не можуть, стільки доручень, бідолашним, аж голова йде обертом!
Юка Показати IP 23 Листопада 2009 14:07
сумніваюся я, що міністерське доручення беззаперечно виконуватиметься на місцевому рівні. адже фактично на папері можна написати що завгодно, а ось вивчити пропущені теми дистанційно чи самостійно буде трохи важкувато, особливо учням загальноосвітніх шкіл. але будемо вірити в потенціал підростаючого покоління
Таня Показати IP 23 Листопада 2009 17:09
Не знаю, чомусь на педрадах вчителям розповідають про відпрацювання по суботах. Уже і графіки склали
misterious777 Показати IP 10 Грудня 2009 15:50
Дуже правильне рішення Юлії Володимирівної.....саме через вдалі дії уряду епідемію зупинено, а тепер важливо не допустити і знущань над школярами))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus