USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.75 9.88

Нелегально працюють 5-7 мільйонів українців

15 Лютого 2011 15:40
За оцінками роботодавців, працюють у тіні і не платять внески у фонди близько 5-7 мільйонів українців.
Про це під час засідання Національної тристоронньої соціально-економічної ради при Президенті України заявив виконавчий віце-президент Конфедерації роботодавців України Олексій Мірошниченко, - інформує Дело.
За його словами, зайняте «в тіні» населення не платять внески до Пенсійного фонду, таким чином, збільшується навантаження на легальний бізнес.
На його думку, перед введенням пенсійної реформи, з проектом якої виступає уряд, необхідно розглянути і прийняти Трудовий кодекс, що повинно врегулювати питання тіньових заробітних плат – вивести їх із тіні.
«Трудовий кодекс повинен підготувати країну до пенсійної реформи», - сказав Мірошниченко.
Крім того, каже він, пенсійна реформа закладе конфлікт поколінь в Україні, коли необхідно буде виділяти квоти на робочі місця для молоді. Це питання теж необхідно вирішувати перед введенням реформи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
:((( Показати IP 15 Лютого 2011 16:58
Я не розумію чому зациклились тільки на пенсіонерах. ці люди заробили собі соціальні гарантії. чому ніхто не звертає уваги на інші величезні видатки - допомогу при народженні. левова частка цих видатків осідає в кишенях людей для яких народження дітей - заробіток, які потім відмовляються від цих дітей, не займаються їх вихованням, здоровям, і т. д. ці особи ніколи не сплачували жодної гривні до бюджету і не будуть сплачувати так само як і їхні діти. вони ніколи не будуть утримувати ні своїх батьків, ні нас із вами. а ми сьогодні замість того щоб створювати нормальні умови для сімей які могли б народити і виховати 2-3 діток, дати їм освіту, дати їм нормальні життєві орієнтири "викидаємо" шалені кошти на "горе-мамочок" які народжують по 10 разів, щоразу від іншого чоловіка і часто навіть не згадують що ті діти голодні.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus