USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.25 39.70
  • PLN 9.76 9.95

Норму про секонд-хенд забрали з проекту Податкового кодексу

21 Жовтня 2010 14:43
Питання про секонд-хенд буде вилучено з Податкового кодексу і включено в окремий документ.
Про це під час брифінгу у Верховній Раді сказав голова Комітету з питань митної та податкової політики Віталій Хомутиннік, інформує «ТСН».
«Заявлялося, що секонд-хенд буде заборонений. Це абсолютна неправда. Було дві пропозиції до Податкового кодексу, які нібито ввели цю заборону. Перша пропозиція – єдиний митний тариф – перераховувати секонд-хенд не за вагою товару, а поштучно. Друга пропозиція стосується «спрощенців», щоб вони не могли торгувати секонд-хендом. Ми і перше, і друге речення погодили і викреслили з Податкового кодексу, а також віднесли до окремого питання, яке має розглядатися в окремому митному законодавстві», – підкреслив Хомутиннік.
«Щодо секонд-хенду, ми залишаємо «за вагою», тобто за кілограмами, і викреслюємо цю норму з податкового законодавства, оскільки взагалі не стосується Податкового кодексу. Буде окремий закон, який буде розглядатися окремо», – додав він.
Хомутиннік також зазначив, що «спрощенцям» надана можливість торгувати секонд-хендом, так само як і іншим товаром.
«Ми надали можливість спрощенцям торгувати секонд-хендом так само, як вони можуть торгувати китайським товаром або будь-яким іншим, який, можливо, не кращий і не гірший», – сказав Хомутиннік.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus