USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.85 9.95

Лучанам заважають авто з товарами секонд-хенду

20 Березня 2018 17:46
Великогабаритні авто, підвозячи товар до магазину «Планета секонд-хенд», заїжджають на пішохідні зони та порушують правила благоустрою. Депутати Луцької міської ради вимагають притягнути винних до відповідальності.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії Луцької міської ради з питань торгівлі, послуг та розвитку підприємництва.

Голова комісії Олександр Козлюк інформував, що від мешканців 40-го кварталу надійшла інформація про те, що біля магазину «Планета секонд-хенд» регулярно порушують правила благоустрою.

«Як нам повідомили, що автомобілі, підвозячи товар до торгових точок, заїжджають на пішохідну зону, на алею. Більше того, це великогабаритні авто, які заважає місцевим мешканцям. Тому пропоную звернутися від комісії до муніципалів, аби вони здійснили перевірку, посилили увагу до об’єкту та притягнули порушників до відповідальності», - закликав депутат.

ЧИТАТИ ЩЕ: У ДЕРЖКОМПІДПРИЄМНИЦТВІ КАЖУТЬ, ЩО СЕКОНД-ХЕНД ОТРУЙНИЙ

Присутні одностайно його підтримали.

Зауважимо, йдеться про магазин за адресою проспект Соборності, 42.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 20 Березня 2018 18:09
Ще біля Соборності 14 така ж картина біля секондхенду,постійно люди виходять на дорогу,щоб обійти автомобіль на тротуарі.Напевно буде так як з освітленням,два трупи і світло зробили.
Максим Показати IP 21 Березня 2018 05:44
Спочатку розберіться з корупцією, нечищеними дорогами, відсутністю тротуарів а тоді вже такими малими речами

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus