USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Нинішні школярі - найхворобливіше покоління за всю історію України

12 Квітня 2010 12:38
Малорухливий спосіб життя, погане харчування і пристрасть до алкоголю і тютюну роблять українських школярів найхворішим поколінням в історії країни.
Про це з посиланням на журнал "Кореспондент" передає УНІАН.
У 8% школярів за час навчання виявляють захворювання органів травлення, а по 5% виносять із середньої школи разом із знаннями проблеми з хребтом, обміном речовин, зором і шкірою. Але більше всього - майже кожен другий випускник - регулярно хворіють на застудні захворювання. Шість років тому на хронічні захворювання страждали менш як 1,8 тисяч з кожних 100 тисяч дітей - це теж значний показник, але за подальші чотири роки він збільшився майже до 1,9 тисяч, констатує видання.
Крім того, третина школярів, за даними Державного інституту розвитку сім`ї і молоді, дуже багато вільного часу проводить за комп`ютером. Батьки нарікають на те, що в інтернеті їх діти спілкуються з друзями, і відмовити їм в цьому складно.
В ході іншого дослідження з`ясувалося, що третина підлітків по буднях віддають телевізору більш як чотири години в день. А у вихідні, за підрахунками ВОЗ, на довгий час прилипають до екранів телевізорів більш як 70% українських дітей.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus