USD 39.85 40.15
  • USD 39.85 40.15
  • EUR 39.95 40.20
  • PLN 9.95 10.15

Парасюк натякнув Порошенку про держпереворот?

17 Липня 2016 18:27
Народний депутат Володимир Парасюк, порівнюючи ситуацію в Туреччині та Україні, заявив в ефірі телеканалу "112", що у нас на держпереворот здатний лише полк "Азов", як структурована, незалежна від Адміністрації Президента і централізовано забезпечена ресурсами "організація", яка близька хіба що до міністра МВС Арсена Авакова.

Розуміючи резонанс, парламентар уточнив, що мав на увазі тільки теоретичну можливість і те, що інші добровольчі батальйони нині досить керовані.

Даючи загальну оцінку добровольчому руху, В. Парасюк відзначив, що оточення Петра Порошенка доклало усі зусилля, щоб від них не було загрози. Варто уточнити, що таким була умова лідерів європейських країн на переговорах в нормандському форматі. І Україна виконала його.

Також Парасюк згадав і про "Правий сектор", який, на його думку, теж здатний організувати держпереворот, але унього немає "централізованого постачання ресурсів, як у "Азова".

По суті, лише міркуючи, парламентар "адресував" Адміністрації Президента попередження про те, що вона не всесильна, і нагадав, що залишається підрозділ, де сильна ідеологія і є ресурси. Тому АП слід вважатися з думкою А. Авакова.
Нагадаємо, упродовж кількох годин в ніч на суботу сотні турецьких військових утримували контроль над Анкарою і Стамбулом, і вже здавалося, що військовий переворот у країні вдався. Однак невдовзі ситуація змінилася докорінно.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Анонім Показати IP 17 Липня 2016 18:36
не буде ніякого перевороту.
pih Показати IP 17 Липня 2016 19:48
взагалі то є десантники в Україні. Є танчики і ВПС. Вломити можуть будь-яким путчистам. І це не знає тільки немовля.
Проходив поруч... Показати IP 17 Липня 2016 20:27
Ага... де ж ті десантники і танкісти були як крим віджали і безлад на сході навели...
5.10 до Проходив поруч... Показати IP 17 Липня 2016 22:11
Де були ? Так команди не дали, а чому - роби висновок сам.
kjh до Проходив поруч... Показати IP 17 Липня 2016 22:11
Ага, їм хто давав наказ на відкриття вогню, їх дії хто координував? Ти - перехожий, але питаєш строго. Тут багато таких любителів запитувати інших, а самі струму сусіду хату спалити можуть
lkj до Проходив поруч... Показати IP 17 Липня 2016 22:13
і десантура зараз, хлопчик, зовсім інша. Не здригнеться, не бійся, герой
чако до Проходив поруч... Показати IP 17 Липня 2016 22:17
армія не за поняттями діє, перехожий, а за наказами. Або ти з бандитів і тобі невідомо?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus