USD 39.85 40.24
  • USD 39.85 40.24
  • EUR 40.00 40.20
  • PLN 9.95 10.20

Партію Найєма і Лещенка спонсорує олігарх

12 Липня 2016 22:32
Головним спонсором партії Демократичний альянс, створеної нардепами-журналістами Мустафою Найємом і Сергієм Лещенком, став власник великих компаній в IT-сфері Олександр Кардаков. Як передає replyua.net, про це пише портал Країна.

Як не намагалися нардепи приховати своє джерело фінансування, їх колегам журналістам все одно вдалося розкрити ім'я таємного покровителя ДемАльянсу.

Компанії з гучними іменами «Інком», «Датагруп», «Октава капітал» - це лише частина бізнесу, яким володіє Кардаков, який, до слова, за версією журналу Форбс, входить в сотню найбагатших людей планети.

Своє фінансування партії Кордаков пояснив тим, що йому симпатизують принципи ДемАльянсу, а також завдання, які ставлять перед собою члени нової політичної сили.

При цьому, бізнесмен відмовився давати відповідь, чи буде він брати участь у виборах, пояснивши, що точно не збирається отримувати фінансову вигоду з діяльності партії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus