USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Перед ликом Кобзаря Тимошенко стала лідером опозиції

9 Березня 2010 15:41
Голову БЮТ Юлію Тимошенко обрали лiдером об’єднаної демократичної опозицiї сьогодні під час віча народно-демократичних сил, яке відбулося сьогодні у Києві біля пам’ятника Тарасові Шевченку. Учасники мітингу одноголосно схвалили резолюцію про створення об’єднаної демократичної опозиції. У документі, зокрема, мовиться, що до опозиції увійдуть усі громадські та політичні сили, що відстоюватимуть національні інтереси. Об’єднана демократична опозиція ставить перед собою такі цілі як відстоювання європейського напрямку розвитку України, захист демократії, створення соціально орієнтованої ринкової економіки, захист незалежності та територіальної цілісності України, недопущення вступу України до будь-яких міжнародних структур та об’єднань, які суперечать європейській інтеграції, зміцнення енергетичної безпеки, збереження газотранспортної системи у державній власності, а також захист статусу української мови як єдиної державної, пише Радіо Свобода.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Влад Показати IP 9 Березня 2010 19:16
Во выкрутасы укрмовные пошли"перед лыком" надо же.Понятно,что имелось ввиду...Некоторые укрученные,Бэбик и ко утверждают,что укрмову занесли с Венеры.Поэтому она такая венерическая.
seal Показати IP 10 Березня 2010 09:31
До Влад. Напишу на понятном для вас языке. Оскорблять язык государства, в котором вы живёте, по крайней мере не культурно и является признаком плохого воспитания. Интерсно, проживая, к примеру, в Англии вы также возмущались бы выкрутасами английского языка? Или для вас существует только "великий и могучий" и других вы не признаете? Если так, то мне вас искренне жаль.
Влад Показати IP 10 Березня 2010 16:00
Я, как и все мы живем на земле русской на Волыни.И как и все предки наши,от крещения Святым Равноапостольным Князем Владимиром до сего дня являемся крещеными православными,русскими людьми.А зачем здесь взялись полонизмы,и кому нужно людей расколоть,так Вы уж без моих подсказок узнайте...И разными "учеными Бэбиками" и прочими...тоже сами.Так что я говорю на родном языке,на своей Родине.
Знаючий Показати IP 10 Березня 2010 19:06
Волинь - не руска! Це Пєтя-1 назвав Московське царство Росією, а ти не путай тут Русь і Росію як синоніми, бо це не так. І нема чого гадити на шанованого в науковому середовищі доктора політичних наук Бебика. Він хороший приколіст і якраз любить з таких прафєсарів посміятись. Живеш тут, бо твої батьки чи діди тут поселилися за часів СРСР. Так що ти представник російської діапори хоч і з українським паспортом. А справжнім громадянином, може, станеш, коли схочеш зрозуміти особливості українського характеру, її справжню історію. Хоч, думаю, залишишся космополітичним примітивом. До Seala: він все й українською розуміє. Нема чого бути занадто вихованим до елементарного нахаби-неука.
Влад Показати IP 10 Березня 2010 20:16
незнайка к ЗНАЙКЕ:Правильно думаешь,таким и останусь.Обещаю.
Схід Показати IP 10 Березня 2010 22:24
Великі "консолідатори" і "об'єднувачі" України,вгамуйтесь.Радикальна опозиція Тягнибока, конструктивна-Яценюка,національно-патріотична-Ющенка,демократична-Тимошенко,це все баласт,що тягне Україну назад у минуле.Ми бачили в роки війни боротьбу за національну ідею,яку засудив цивілізований світ,боротьбу яка супроводжувалась братовбивством.Бендерівці,мельниківці,"бульбаші" теж хотіли тільки власної України,власної ідеології і не хотіли чути один одного.Як результат вони влаштували національну різню,де верх взяли бендерівці в яких була сильна СБ.Судячи з заяв політиків ДОЮТ(дем.опозиція Тимошенко),вони збираються воювати до перемоги,не залишивши каменя на камені добробуту людей.Для них головне влада і вони в ній,і це їх національна ідея.В той час для більшості українців,національна ідея,це багата,заможна,самостійна Україна з прагматичною владою,яка працює для людей.Опозіції через рік-другий буде соромно за 2004-2009рр..,і народ про вас буде згадувати,як про страшний сон.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus