USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

«Пет Шоп Бойз» вперше виступлять в Україні

21 Вересня 2009 16:59
У київському Палаці спорту вперше відбудеться концерт легендарного британського гурту «Пет Шоп Бойз» (Pet Shop Boys). Про це інформують «Волинські Новини».
Київський концерт відбудеться 25 листопада 2009 в рамках туру Pandemonium. Гастролі відбуваються на підтримку десятого студійного альбому Yes і почалися 10 червня в Санкт-Петербурзі, повідомляє видання СУТКИ. Відігравши в 25-ти містах Європи, Ніл Теннант (Neil Tennant) і Кріс Лоу (Chris Lowe) після місячного відпочинку вирушили у США. Американська частина турне Pet Shop Boys завершиться 24 листопада концертом у Домініканській республіці. Вже наступного дня група вийде на сцену київського Палацу Спорту. Інформацію про київський концерт Pet Shop Boys підтвердив сьогодні, 21 вересня, порталу Знаки  промоутер концертної агенції АСА Антон Абдулаєв. Він також вперше поділився планами привезти до весни до Києва гурти Rammstein, Backstreet Boys і Кріса Рі (Chris Rea).
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus