USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Після Януковича і Азарова Майдан помили з милом. ФОТО

27 Листопада 2010 16:11
Після відвідин акції протесту проти прийняття Податкового кодексу Віктором Януковичем та Миколою Азаровим підприємці влаштували "миття" Майдану Незалежності.

Після вшанування пам'яті жертв Голодомору Президент Віктор Янукович та голова уряду Микола Азаров без попередження заїхали у наметове містечко підприємців "місто Волі" на Майдані Незалежності, - повідомила Gazeta.ua.

У супроводі близько десяти охоронців перші особи держави зайшли до одного з наметів. До них приєдналися кілька представників підприємців.

Янукович доручив Азарову вислухати підприємців, взяти у них список вимог та претензій до Податкового кодексу і по кожній прийняти рішення.

Після цього Янукович поїхав,а Азаров зайшов до іншого намету та близько 40 хвилин говорив із підприємцями.

Після завершення візиту Януковича і Азарова на Майдан один із координаторів акції заявив у гучномовець: "А тепер помийте руки і викиньте з вух все, що ви чули".

Про це повідомив прес-секретар Харківської облорганізації профспілки підприємців Сергій Фісун. За його словами, "люди дуже сумніваються, що переговори пройдуть з тими людьми, які дійсно представляють їх інтереси".

Фісун наголосив, що Янукович в різкій формі відмовився говорити про політику і заявив, що у всьому "винна бюрократія".

"Обіцянки Януковича про те, що він можливо заветує цей закон мають половинчастий характер, тільки переформатування влади, яка прийняла цей антинародний кодекс є дієвим заходом", - вважають активісти.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Ястребок Показати IP 28 Листопада 2010 16:32
В принципе, предприниматели поступили правильно. Но как они себе представляют "переформатирование власти"? Какая процедура? Будет ли "переформатированная" власть легитимной? Не окажутся ли в "п.-й" власти ТЕ ЖЕ НА МАНЕЖЕ? Вопросы, вопросы...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus