USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Політична ситуація в Україні буде гострою, – Кравчук

3 Січня 2011 17:20
Президент України (1991-1994 років) Леонід Кравчук переконаний, що у 2011 році політична ситуація в країні «буде гострою».

Таку думку він висловив у ексклюзивному коментарі інформаційного агентства «Інтермедіа консалтинг».

На його переконання, гострота насамперед полягатиме у продовженні конституційної реформи.

«Венеціанська комісія та інші країни світу сказали, що конституційну реформу треба продовжити. Вони сказали нам, що реформа незавершена, що вона не є достатньо легітимною, тому хоче чи не хоче цього Президент, а доведеться продовжити реформування політичної системи України на основі Конституції», - заявив Кравчук.

Також він зазначив необхідність продовження реформування економічної, податкової та судової систем.

«До того ж ситуація з наступними виборами в парламент. Я не знаю, як воно буде, тому що більшість політиків вважають, що вибори мають бути у 2011 році, а деякі називають 2012 рік. Але справа в тому, що все має відбуватися по тій Конституції, яка діє, а не та, яка діяла раніше. Треба дотримуватись норм Конституції. Плюс зростання цін на газ, на енергоносії. Тобто все, що декларувалося - що має стати краще, сьогодні краще не стало і, думаю, найближчим часом не стане», - підсумував Кравчук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Людмила Показати IP 3 Січня 2011 20:33
Мій батько працював лісником 35 років, мама, односельчани - всі протягом свого життя займались вирощуваннямс лісу на Кременеччині- Шумщині (села : Стіжок, Антонівці , Іловиця ,Кути...) А Леонід Кравчук з рівненськими "бандитамим" якимось чином взяв ці сотні тисяч га лісів моїх преждків в оренду. Тепер мої односельчани, родичі, мій баитько, накінець, - не мають права на охоту, збір ягід і грибів - бо на все це , виявляяється !!!! бл...дь, має право Кравчук зі своїми рівненськими бандитамси. А бабусі і дідусі - обходьте баньдюків стороною !!! Кравчука разом з Лорзинським - за грати!!!!Лозинський - на Кіровоградщині , а Кравчук - на Т епрнопільщині - але обидва бандити !!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus