USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Половину випускників медичних вишів України направили в села

24 Січня 2009 12:12
У 2008 році 4069 випускникам, що вчилися за державним замовленням в медичних навчальних закладах України, надано перше робоче місце, що складає 99,8%. Про це розповіли в прес-службі Міністерства охорони здоров’я України, – 24 січня повідомляють «Волинські Новини».
Як інформує Освітній портал, половина випускників направлені для роботи в закладах охорони здоров’я сільської місцевості. Також в повідомленні наголошується, що для забезпечення надання медичної допомоги учасникам «Євро-2012» у вищих медичних і фармацевтичних навчальних закладах розпочалася підготовка до поглибленого вивчення англійської мови.
Всіма вищими медичними і фармацевтичними навчальними закладами в 2008 році повністю виконаний план держзамовлення. У 2008 році прийнято понад 3,9 тисячі іноземних громадян на всі форми підготовки до вступу до вищих навчальних закладів і закладів післядипломної освіти.
Крім того, в Україні заснований голландсько-український освітній медичний проект МАТРА, метою якого є проведення навчання українських медичних сестер і викладачів медичних училищ і коледжів з питань поліпшення догляду в хоспісах за людьми старшого віку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus