USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Польське МЗС не поспішає давати старт малому прикордонному руху з Україною

16 Червня 2009 14:25
Україна виконала свої внутрішньодержавні процедури, необхідні для набуття чинності угоди про малий прикордонний рух з Польщею. Однак польське МЗС ці процедури досі не завершило. Про це заявив начальник прес-служби Міністерства закордонних справ України Василь Кирилич, – повідомляють «Волинські Новини».
Він зазначив, що українська сторона ще 30 березня цього року проінформувала польське МЗС про завершення всіх процедур, необхідних для набуття чинності угоди про малий прикордонний рух, – пише Корреспондент.
Пан Кирилич пояснив, що, згідно із положеннями угоди, вона набирає чинності на десятий день після отримання дипломатичними каналами останньої з нот, у яких сторони інформують одна одну про завершення внутрішньодержавних процедур, необхідних для набуття чинності цієї угоди.
Як наголошує МЗС України, станом на 16 червня 2009 року українська сторона не отримувала ноти Міністерства закордонних справ Польщі про завершення польською стороною внутрішньодержавних процедур, необхідних для набуття чинності Угоди.
Як повідомлялося раніше, очікувалося, що угода про малий прикордонний рух набуде чинності 19 травня цього року. Документ значно полегшить перетин кордону для мешканців 30-кілометрової прикордонзони.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Аноним Показати IP 17 Червня 2009 16:52
И не надо спешить. Могу себе представить, что начнется под консульством, когда будут выдавать документы на приграничную зону.
Ирка Показати IP 21 Червня 2009 00:15
От и побачим, як наши "патриоты" Украины тысячами побегут оформлять документики, начнут с еще большим рвением таскать через границу сигареты, спирт, да ще хрензна що... Лизать зад полякам, а потом кричать направо и налево, какие оони патриоты и сильно любят Украину! Так работайте у нас, блин! Кто хочет заработать, тот и в Украине найдет работу по достоинству и зарплате! Было бы желание работать, не пить водку по поводу и без, поменьше праздновать по поводу3 и без- вот настоящий патриотизм для нашей страны. А те, кто скажет, что нет работы, мизерная зарплата, я скажу, что НЕ ХОТИТЕ вы РАБОТАТЬ. А кто не работает, тот не ест.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus