USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Помер Віктор Чорномирдін

3 Листопада 2010 08:29
На 73-му році життя помер екс-прем'єр-міністр Росії Віктор Черномирдін, який довго працював послом в Україні.

Джерело в оточенні політика повідомило, що спеціальний представник президента Росії з питань економічного співробітництва з державами - учасниками СНД, колишній прем'єр-міністр РФ, екс-посол РФ в Україні Віктор Черномирдін помер в ніч на середу на 73-му році життя, - пише "Дело".

"Чорномирдін помер сьогодні в 04:00 за московським часом. Останнім часом Віктор Степанович дуже сильно хворів", - сказав співрозмовник.

Чорномирдін з грудня 1992 по березень 1998 року очолював уряд Росії, з 2001 по 2009 рік був послом Росії в Україну. Останнім часом Чорномирдін - спеціальний представник президента РФ з питань економічного співробітництва з державами - учасниками СНД.

За словами співрозмовника, Чорномирдін дуже переживав смерть дружини, яка померла в березні цього року після тривалої хвороби. Подружжя прожило майже півстоліття, виховали двох синів, які подарували їм чотирьох онуків.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Helge Показати IP 3 Листопада 2010 10:36
Итак, от нас ушел очередной организатор тотального разграбления наследия наших отцов и дедов, уничтоживший будущее и пустивший по миру миллионы простых людей, косивший под дурака и прятавшийся за своими "афоризмами" папа нынешних "олигархов"... Вспоминаю, чувство позора, которое испытал, слушая как он блеял по телефону разговаривал с убийцей и террористом Басаевым. Жаль, что такие как он не доживают до справедливого человеческого суда... Соболезную родным...
TFA Показати IP 3 Листопада 2010 12:32
Helge, про померлих говорять або щось хороше, або нічого не говорять...
Helge до TFA Показати IP 4 Листопада 2010 10:23
Изучайте ПОЛНЫЕ версии пословиц и поговорок) "О покойных говорят или ПРАВДУ или НИЧЕГО." По вашей логике нам нужно отказаться говорить о Чикатило, Гитлере, Риббентропе.....
))) до Helge Показати IP 4 Листопада 2010 13:32
нет-нет, "кто старое помянет, тому глаз вон, кто забудет, тому два". но вот зачем вы изъяли одного деятеля из когорты ему подобных для гневного обличения, не понимаю
Єва Показати IP 3 Листопада 2010 14:51
Так, справді, погано не говорять.. а по-людськи шкода чоловіка - так переживав смерть дружини, та тепер вони разом..
TFA Показати IP 4 Листопада 2010 13:34
Helge, я релігійну точку зору висвітлив.
Helge до TFA Показати IP 4 Листопада 2010 14:09
Не буду спорить на религиозные темы - за исключением десяти заповедей - это путь в никуда. Смотрю сейчас по каналу "Россия-24" последнее интервью этого "деятеля" - в очередной раз убеждаюсь, что он, в конце своей жизни стал ФАРИСЕЕМ, ЛЖЕЦОМ И ДВУРУШНИКОМ... Будет возможность - посмотри на его рассуждения - даже за шаг до смерти и то извивается как гадюка на сковородке... Что, впрочем, понятно - личное состояние его семьи составляет более 5 млрд. долларов благородно "отжатых" у народа бывшего СССР.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus