USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.62 39.90
  • PLN 9.75 9.90

Правила ДР підкоригують

16 Листопада 2010 16:46
Державтоінспекція України готує нову редакцію правил дорожнього руху до «Євро-2012», в яку внесе нові дорожні знаки, пов’язані з туристичною інфраструктурою.

Про це повідомив заступник начальника департаменту ДАІ МВС України Сергій Будник в коментарі Інформаційному центру «Україна-2012», - пише 16 листопада ЗІК.

«Ми зараз готуємо нову редакцію правил дорожнього руху. До кінця року хочемо винести її на суд наших громадян. Там ми додамо деякі нові знаки, пов’язані з туристичною інфраструктурою», – сказав він.

За його словами, зараз у Львові, в порядку експерименту, такі дорожні знаки вже виготовляються. На них на коричневому фоні міститься інформація про туристичні, спортивні об’єкти.

Як підкреслив С. Будник, загалом, на дорогах України близько 3,5 тисяч знаків необхідно замінити і приблизно 5 тисяч знаків – встановити нових. Такі цифри він озвучив, ґрунтуючись на результатах осінньо-зимового огляду доріг, який ДАІ нещодавно провела разом з «Укравтодором» і комунальними підприємствами.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus