USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Президент готовий позбавити нардепів недоторканості

18 Червня 2010 13:31
Президент України Віктор Янукович «у будь-який час» готовий позбавити нардепів недоторканності – він попросив коаліцію розглянути законопроект про обмеження депутатської недоторканності і готовий підписати його у разі ухвалення.

Про це інформує УНІАН.

Як заявив міністр юстиції України Олександр Лавринович на прес-конференції у Києві, недавно Президент звернувся до парламентської коаліції з проханням вивчити можливість найближчим часом розглянути та ухвалити проект стосовно суттєвого обмеження депутатського імунітету.

«На сьогоднішній день відповідь на це запитання може дати парламентська коаліція. Президент готовий поставити підпис під цими змінами в будь-який час», - наголосив міністр.

Лавринович також висловив думку, що на сьогодні кількість пільг для народних депутатів є неадекватною існуючим реаліям.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus