USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Бенюк не вважає факт побиття свободівцями посадовця ганебним

31 Березня 2014 15:18
Народний артист України та депутат від "Свободи" Богдан Бенюк прокоментував свою участь у скандалі з побиттям т. в. о. президента НТКУ Олександра Пантелеймонова.

Депутат заявив, що не хапав за горло Пантелеймонова та дав зрозуміти, що не вважає свій вчинок ганебним, - пише ТСН.

Так, зауваження, що він, разом з іншими свободівцями, душив Пантелеймонова, що добре видно у запису, Бенюк рішуче відкинув.
"Неправда. В усякому випадку, можу вам сказати, що побиття – воно відрізняється. Якщо б ви бачили, як знущалися над майданівцями: їх роздягали, били. Їх били зовсім інакше", - заявив Бенюк.



Після коментаря, що вчинок свободівців був ганебним, народний артист заявив, що так не вважає. "Катю, це ви зі свого зросту вважаєте, що цей поступок був ганебний", - заявив він.

Нагадаємо, народний депутат від "Свободи" Ігор Мірошниченко повідомив, що готовий нести відповідальність за побиття і силовий тиск на тимчасового керівника НТКУ Олександра Пантелеймонова. Однак злочином він це не вважає.

Окрім того, інцидент прокоментував і Прем'єр РФ Дмитро Медведєв.


Після чого Бенюк спробував виправдати побиття т. в. о. президента НТКУ тим, що цей випадок стався "не у мирний час".
"Я вважаю, що якби цей поступок був зроблений в мирний час, звичайно, ми б діяли за законодавчим полем. А позаяк це відбувалося 18 числа, в цей день Росія радісно святкувала приєднання української території до своєї… Вони святкували урочистим концертом, і Перший національний український канал це радісно транслював", - сказав Бенюк.

Наприкінці розмови депутат заявив, що не збирається складати депутатські повноваження. "І не складу. І якщо ми дійсно порушили закони, і ці порушення колосальні, то ми будемо нести відповідальність. Але це має зробити тільки прокуратура і розслідування провести як з нашої сторони, так і з боку того в лапках "потерпілого" чоловіка, який зараз як біла овечка", - заявив народний артист.

На зауваження журналіста щодо депутатської недоторканості, яка заважає порушувати будь-які справи проти Бенюка та його колег, той відповів непевно. "Я думаю, для того, щоб це питання піднімати, спочатку треба, аби були підстави позбавити цієї недоторканості. Якщо такі підстави будуть, то, повірте, це буде зроблено", - сказав він. Нагадаємо, 18 березня "Свобода" силою змусила звільнитись керівника Першого національного.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 18
Бенюк Показати IP 31 Березня 2014 15:25
Бенюк=**нюк...
Анонім Показати IP 31 Березня 2014 15:29
свиню геть.хоча тепер така влада-тіштеся люди це "пакращення" по-європейськи.
Анонім Показати IP 31 Березня 2014 15:30
з приходом до влади свободівців - всі питання так будуть рішатися - в диню і допобачення. Сплошний мордобой буде - ото веселі часи настануть!!
життя до Анонім Показати IP 31 Березня 2014 16:04
В світлі останніх подій -заява Тягнибока що він не виключає об"єднання "Свободи" і "Правого сектору". Ви уявляєте яке "європейське" життя нас чекає....
1234 Показати IP 31 Березня 2014 16:36
...ЦЕ НЕВИПРАВДЕННЯ ДЛЯ НАРОДНОГО БЕНЮКА..ГАНЬБА ....ШАНОВНИЙ БЕНЮК ЦЕ НЕ ТАК РОБИЦЯ....РОБИЦЯ ВСЕ З ГОЛОВОЮ
! Показати IP 31 Березня 2014 16:36
Виправте помилку! Не народний, а ганебний артист Бенюк!!!
1234 Показати IP 31 Березня 2014 16:44
...ЦЕ СВОБОДА З ПРАВИМ СЕКТОРОМ СОБІ ТАК ДУМАЄ ...ЩО ТАК ПРАВЕЛЬНО.....А БАГАТЬОХ НОРМАЛЬНИХ НЕ ТАК ВЧИЛИ БАТЬКИ... НАВЧЕМО І ЇХ (ПРАВИЙ СЕКТОР СВОБОДУ) ВСЬОМУ СВІЙ ЧАС
Оксана до 1234 Показати IP 31 Березня 2014 17:17
спочатку грамотно писати навчіться
лучанка Показати IP 31 Березня 2014 16:53
Бенюк не артист, він клоун!
Анонім Показати IP 31 Березня 2014 16:59
Досить плюватися жовччю, "патріоти" диванні.
Я Показати IP 31 Березня 2014 17:23
Така поведінка для депутатів ганьба! Чому досі не здали мандати?
кіноман Показати IP 31 Березня 2014 17:39
Молодець Бенюк. Мало тому москалику пику начистив. В Україні передвійсковий стан, а 1 національний - кримско-расейські оргії крутять. шоумени мля
1 ряд до кіноман Показати IP 31 Березня 2014 18:07
Йди у буду і крути там своє кіно про Бєндюка!
Анонім Показати IP 31 Березня 2014 18:23
Який народ - такі і народні артисти! Нічого дивного. Такі самі й депутати. Шкода тільки що народ не усвідомлює що шлях до омріяного ними ЄС закритий назавжди. Туди ніколи бенюків не пропустять. Хороше щеплення для ЄС та Росії!
громада Показати IP 31 Березня 2014 19:18
В чергове це все "діло" зам'яли і людей за біомасу порахували! І що змінилось при "новій" владі?:) Ви ще довго будете за хмарами літати, а люди? Чи ви вже все людське втратили?!:(
Михайло Показати IP 1 Квітня 2014 02:18
Бенюк - бандит за визначенням, як член "Свободи", якби депутатів зі "Свободи" не було в парламенті, Крим би залишався в складі України. Більшість кримчан тому не захотіли підкорятися українській владі, що вона зараз складається з неонацистів.
Крымчанин до Михайло Показати IP 1 Квітня 2014 09:25
так и есть - говорю как очевидец. да, крым всегда поглядывал в сторону России, но не так радикально, ибо украинская государственность чтилась и никакой ненависти никогда не было. обстоятельства сложились так, что иначе быть не могло. и не нужно искать виновных там, где их нет.. когда во власть лезут боксеры и народные артисты, выражающие интересы малой доли народа.. что тут скажешь?
іф Показати IP 1 Квітня 2014 09:41
не знаю.... після цього випадку. Я БЕНЮКА НЕ ПОВАЖАЮ ВЗАГАЛІ !!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus