USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Пукач, можливо, уже «здав» Кучму і Литвина

14 Листопада 2009 17:27
Екс-начальник міліцейської «наружки» Олексій Пукач у своїх свідченнях у справі Гонгадзе уже прямо вказав на екс-президента Леоніда Кучму та спікера Володимира Литвина. Така інформація з’явилася у деяких українських ЗМІ - 14 листопада інформують «Волинські новини».  
 «Пукач прямо вказує на Кучму і Литвина як на організаторів викрадення та вбивства Гонгадзе», - сказало газеті «Сегодня» джерело, «близьке до слідства».
У свою чергу екс-голова тимчасової слідчої комісії парламенту у справі Гонгадзе Григорій Омельченко сказав, що, за його даними, крім Кучми і Литвина, Пукач назвав також прізвище Кравченка.
«Той особисто віддавав наказ на усунення Георгія, і екс-міністра, навіть мертвого, треба залучати в якості обвинуваченого, а потім припиняти справу у зв\'язку з його смертю. Якщо ж родичі Кравченка з цим не погодяться, хай оскаржують рішення через суд», - сказав він.
Омельченко чекає від ГПУ порушення кримінальних справ стосовно екс-президента і нинішнього спікера, оскільки докази їхньої провини підтверджуються плівками Мельниченка.
Як писала раніше «Українська правда», у четвер президент Віктор Ющенко заявив, що у справі Гонгадзе з\'явилися нові свідчення, які дав Пукач.  Посилаючись на генпрокурора Олександра Медведька, Ющенко повідомив, що Пукач «відкрито, сердечно співпрацює зі слідством, відповідає на всі питання і той матеріал, який він дав, дає підстави проводити подальше розслідування і найближчим часом до слідчих органів будуть запрошені, як їх можна назвати, основні свідки».
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Українець Показати IP 14 Листопада 2009 22:27
Питання до Ющенка,де ти був раніше,чому ця справа стала для тебе важливою тільки зараз за 2 місяці до виборів?
OrestN Показати IP 14 Листопада 2009 23:12
Відповідь проста: тому що незабаром вибори! Ніхто не хоче втрачати доступ до жирного казенного корита!!!
Таня Показати IP 15 Листопада 2009 00:09
Ющенко хоче цим підняти всій рівень на виборах президента. Це йому нічого не дасть. А Кучма і Литвин навряд будуть сидіти. Невірю, що дійде навіть до суду. Надто багато часу пройшло.
вого КРОК Показати IP 15 Листопада 2009 00:36
..прямо вказав на екс-президента Леоніда Кучму та спікера Володимира Литвина.Я ось думаю серцева недостатність,як перспектива,чи суїцид?
seal Показати IP 15 Листопада 2009 10:07
Те, що затримання Пукача продумана політтехнологія, мабуть, не викликає сумніву уже ні в кого. Питання в іншому. Під які особисті гарантії він погодився давати покази? І чи з такими показами він довго проживе? А ще я не здивуюся, якщо десь так під Новий Рік затримають п.Лозинського. Ось так дивись Пукач виб'є з президентської гонки Литвина, а Лозинський допоможе зійти з дистанції Тимошенко. І залишимося ми з вами знову перед вибором Ющенко-Янукович...... А не хотілося б!
Николай Показати IP 15 Листопада 2009 11:19
У меня правило такое:про политику и религию не дискутировать, поэтому и отправляю сей пост, что бы знали:)
Українець Показати IP 15 Листопада 2009 22:19
Ющенкові вже нічого не допоможе,він політичний труп.А цей пас"янс,який він зібрався розкласти перед виборами,додасть більше негативу до його і так низького рейтингу.
alex Показати IP 16 Листопада 2009 07:44
Просто жах, скільки скелетів ще заховано в шафі, скількі бруду ще буде до кінця виборів. І лідером в цих перегонах є Ющенко, Тимошенко і поки що трохи відстає Янукович.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus