USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

П’яних водіїв ДАІ каратиме штрафом до 10 тисяч гривень

22 Жовтня 2009 15:35

ДАІ планує стягувати штраф за водіння в нетверезому стані у розмірі 8-10 тисяч гривень, або позбавляти прав на три роки – 22 жовтня повідомляють «Волинські новини».
Державтоінспекція пропонує посилити відповідальність за керування автомобілем у нетверезому стані, що призвело до ДТП без тяжких наслідків. Про це повідомив начальник Департаменту ДАІ МВС України Сергій Коломієць.
За його словами, наразі підготовлено та подано до ВР законопроект, який передбачає за таке порушення накладення на водія штрафу від 500 до 600 мінімумів (це на сьогодні становить 8-10 тисяч гривень), або виправні роботи, або позбавлення права керування автотранспортом на термін до трьох років, – пише ТСН.
Нагадаємо, наприкінці серпня Міністерство внутрішніх справ України планувало внести на розгляд Верховної ради проект змін щодо посилення відповідальності водіїв за керування автомобілем у нетверезому стані транспортним засобом, особливо якщо це призвело до тяжких наслідків.
Згідно з ним, за керування автомобілем у нетверезому стані водій має сплатити штраф до 15 тисяч гривень або бути позбавлений права на керування транспортним засобом.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus