USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Пинзеник посварився з Тимошенко?

10 Листопада 2008 21:28
Прем’єр Юлія Тимошенко посперечалася з міністром фінансів Віктором Пинзеником через тезу про вплив уряду на курсову політику. Полеміка відбулася на початку засідання Кабміну, - повідомляють «Волинські Новини».
За інформацією «Української правди», міністр повідомив, що Україна отримала перший транш кредиту МВФ.
«Сьогодні Україна одержала інструмент управління ситуацією. Завдяки підготовці програми і (антикризового) закону, кредиту (МВФ), перший транш якого є на рахунках НБУ, ми отримали можливість управляти ситуацією. Ми маємо можливість керувати курсом, ми маємо можливість забезпечувати стабільну роботу банківської системи», - сказав Пинзеник.
Тут його перервала прем`єр-міністр Юлія Тимошенко.
«Але, я, Віктор Михайлович, тут хочу підкреслити, що уряд України до курсу гривня-долар-інші валюти не має ніякого відношення. І не має ніякого відношення у своїх функціях, в розподілі функцій, до формування цієї політики НБУ», - заявила прем’єр.
«Юлія Володимирівна, я не хочу тут вести дискусій неекономічних. Я хотів би тут говорити суто про професійні речі», - відповів Пинзеник.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 11 Листопада 2008 11:11
Нормальна професійна розмова. Нічого дивного.
Бородате Чудовисько Показати IP 11 Листопада 2008 23:41
Так. Курси валют регулює НБУ, а він під Ющенком

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus