USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Родина Івасюка відмовилася від пам’ятника за гроші Януковича

25 Листопада 2009 16:50

Рідні українського композитора Володимира Івасюка не захотіли, щоб у Чернівцях йому спорудили пам’ятник за кошти Партії регіонів.
За словами заявив голова Чернівецької облорганізації Партії регіонів Миколи Романюка, близькі Івасюка «не захотіли, щоб Партія регіонів, Віктор Федорович, за кошти меценатів встановили йому у Чернівцях гарний пам’ятник», повідомляє ЗІК. «Ми не могли зробити це без дозволу родичів і близьких Івасюка, хоча вже мали розроблені проекти пам’ятника, ескізи. Коли почали більш детально обговорювати це питання з родичами і близькими Івасюка, то рідні нам сказали: ми зробимо пам’ятник самостійно», – сказав Романюк.
«Іншими словами, родина не захотіла, щоб Партія регіонів, Віктор Федорович, за кошти меценатів зробили на Буковині гарний пам’ятник», – додав він. Водночас Романюк зауважив, що від ідеї вшанування Івасюка у Чернівцях регіонали не відмовляються.
«У нас є інший проект пам’ятника «Червоній руті» на площі Філармонії і ми з колегами обов’язково його реалізуємо. А презентувати проект нам допоможе Ян Табачник. Переконаний, вийде дуже гарно. Така ось ситуація. Ми хотіли зробити буковинцям ще один подарунок до 60-річчя Івасюка. Ну, не вийшло. Вийде щось інше», – зазначив Романюк.
Раніше регіонали Буковини заявили, що планують відкрити пам’ятник Івасюку у 2010 році.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
seal Показати IP 25 Листопада 2009 22:19
На таких речах політичний PR недоречний. Івасюк - був талантом всієї України, а не якоїсь окремої політичної сили. Його пісні співає весь український народ. Я думаю, що родина Івасюка дуже правильно зробила. А от держава могла б і посприяти у цьому питанні.
Юка Показати IP 25 Листопада 2009 22:23
і правильно родина Івасюка вчинила! Приходити до пам'ятника і знати, що він споруджений за "брудні" гроші - якось не дуже радує
Юрій Показати IP 26 Листопада 2009 14:05
Держава Україна в боргу перед Івасюком. А партії регіонів, що за совковською звичкою шкодить Україні, не слід примазуватися до пам'яті українського генія
Манасюк Показати IP 26 Листопада 2009 15:05
Так чинять справжні українські патріоти. А Бондар сьогодні агітує голосувати за Януковича, щоб облаштувати своє майбутнє гніздечко в облдержадміністрації, про що пише "Вільна думка". Ганьба!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus