USD 39.85 40.24
  • USD 39.85 40.24
  • EUR 40.00 40.20
  • PLN 9.95 10.20

«Самопоміч» шантажувала однопартійця на користь Семенченка?

3 Квітня 2016 21:39
«Самопоміч» виставила аудіо-компромат на Милобогу, аби змусити його знятися з виборів на користь Семена Семенченка. Про це на своїй сторінці в мережі написав доктор технічних наук, заступник директора з наукової роботи Криворізького державного педагогічного університету та активіст ГО «Самопоміч» Ігор Шелевицький.

Нагадаємо, галасу наробила заява криворізької «Самопомічі» про виключення з членів партії Юрія Милобоги. Так, партія на офіційному сайті оприлюднила аудіозапис, на якому кандидат на посаду міського голови Юрій Милобог веде переговори з представниками «Опозиційного блоку». Мова - про аудіозапис, на якому зафіксована розмова Милобога з чоловіком, який представляв його інтереси в переговорах зі штабом Юрія Вілкула, щодо отримання грошової винагороди в обмін на припинення подальшої боротьби.

Зі слів Ігоря Шелевицького, аудіозапис - це компромат, за допомогою якого «Самопоміч» змусила Милобога знятися з виборів.

"Брехати негарно. Самопоміч виклала на своєму сайті "компромат" на Юрія Милобога, з допомогою якого заставили його знятися з виборів і висунути кандидатуру Семена Семенченка. Проблема в тому, що актив Криворізької «Самопомічі» знав про цей запис безпосередньо після з'їзду у Харкові. Милобог у нашому колі не приховував, що його шантажували цим й іншими матеріалами, аби він зняв свою кандидатуру. Після чого ми не раз чули здивовані заяви про те, якою несподіванкою для «Самопомічі» це було. Це політична смерть «Самопомічі». Шлях Олександра Мороза. Злив Кривого Рога зараховано. А я все дивувався, чому не готуються до виборів і чому вони так схожі на імітацію. Не хотілося вирити. Надто гидотно", - йдеться у повідомленні.

Брехати негарно. Самопоміч виклала на своєму сайті "компромат" на Юрія Милобога, з допомогою якого заставили його знятис...

Опубліковано Ihor Shelevytsky 3 квітня 2016 р.


Своєю чергою, сам голова криворізького осередку Об’єднання «Самопоміч» Юрій Милобог заявив про причетність Семенченка до його "зради". З його слів, запис, опублікована партією «Самопоміч», на якій він обговорює з представником "Опозиційного блоку" припинення боротьби, є підробкою, - інформує Dnipro.depo.ua.

"Це було зроблено завчасно для того, щоб тільки я не йшов на вибори, але, побачивши результати, побачивши реальну підтримку людей в Кривому Розі на цьому не зупинилися деякі діячі і вирішили повністю скомпрометувати", - наголосив Милобог.

Тим часом, депутат міської ради від партії Солідарність Юрій Цюпа, вважає, що скандалом з аудіозаписом Самопоміч вирішила привернути до себе увагу.

"Сьогодні політрада «Самопомічі» вирішила знову залучити до себе увагу загалу. Виникає деякий дисонанс. По-перше, керівництво «Самопомічі» знає про цей запис і не робить жодних заяв, що як мінімум не порядно по відношенню до своїх виборців. По-друге, знаючи про існування запису вони і надалі "експлуатують" "образ" того ж таки Юрія Милобоги, який поруч з С.Семенченко відвідував усі важливі передвиборні заходи. А якби все ж таки "трапилося б диво" і С.Семенченко переміг, то, щоб вони тоді розповідали людям і чи виключили б Ю.Милобог. По-третє, політрада «Самопомічі» наголошує першим пунктом (серед першочергових кроків) "виключити Ю.Милобога, а вже потім "призначити партійну комісію для комплексного вивчення ситуації". Тобто, навіть не розібравшись в ситуації, свого партійного товариша "викинули на політичний смітник", хоча саме він розвивав їх партійну структуру у місті", - йдеться у дописі Цюпи.

Сьогодні політрада "Самопомічі" вирішила знову залучити до себе увагу загалу.Читаючи цю заяву і коментар Є.Соболєва,в...

Опубліковано Юрієм Цюпою 3 квітня 2016 р.


З його слів, керівництво будь-якої політичної партії завжди несе політичну відповідальність за всі дії її членів. Тим часом, переконаний депутат міської ради, в керівництві «Самопомічі» дуже швидко зорієнтувалися для того, щоб знайти відповідального за усі прорахунки, того, на кого "все спишуть", пішовши легким, популістичним шляхом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ЗНАЙТЕ Показати IP 4 Квітня 2016 08:06
Для них це нормально)))00Але прикривати голий зад шахрая та самозванця Семенченка за рахунок порядних людей це вже верх цинізму...Чому ж така чесна Самобезпоміч не виключить Семенченка за шахрайство обман та маніпуляції!!??)))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus