USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

СБУ розшукує Турчинова і тероризує його сім’ю, - Тимошенко

17 Вересня 2010 16:58
Співробітники Служби безпеки України розшукують колишнього першого віце-прем'єр-міністра Олександра Турчинова, тероризуючи його колег і родичів.

Про це лідер партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко заявила на прес-конференції в Києві, повідомляє «ТСН».

За її словами, «почався терор проти Турчинові». Тимошенко повідомила, що Турчинов у даний час перебуває у відрядженні, і все, що міг він розповісти СБУ, він вже розповів, тому додати йому нічого.

Нагадаємо, 7 вересня стало відомо, що СБУ викликала на допит Турчинова. Прибувши до будівлі СБУ вранці, 8 вересня, Турчинов повідомив журналістам, що прийшов на допит після телефонної розмови з представниками СБУ. Він наголосив, що повістку йому не вручали, і він сам особисто зателефонував у спецслужбу після того, як у нього вдома мали намір провести обшук, і запропонував підійти до слідчого в будь-який зручний час, щоб співробітники спецслужби «не тероризували родину».

Після допиту Турчинов сказав журналістам, що його викликали в СБУ у зв’язку зі справою «РосУкрЕнерго». Пізніше СБУ підтвердила факт допиту Турчинова в рамках цієї кримінальної справи, але при цьому заявила, що він прийшов на допит за повісткою, а обшук в його квартирі не планувався.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus