USD 39.85 40.24
  • USD 39.85 40.24
  • EUR 40.00 40.20
  • PLN 9.95 10.20

Справу щодо розстрілу Небесної сотні передали до Гаазького трибуналу

5 Жовтня 2016 19:30
Справу щодо вбивств та протиправних дій щодо активістів Євромайдану 5 жовтня передали до Міжнародного кримінального суду в Гаазі.

Про це повідомляє «Новое Время».

Документ містить докази системності та спланованості дій влади щодо придушення протестів протягом останніх місяців 2013 початку 2014 років.

Цей документ містить засекречену інформацію, правозахисники розповіли ключові тези з нього. Так, юристи надіслали до Гааги зібрані докази про те, що антимайданівці отримували тоді зброю. Також лист містить підтвердження інформації про те, що вище керівництво країни віддало наказ стріляти в активістів.

ЧИТАТИ ЩЕ: ЛУЧАНИ ВИМАГАЮТЬ РОЗШИРИТИ СТЕНД ГЕРОЯМ НЕБЕСНОЇ СОТНІ

Крім цієї справи на розгляді в Гаазі перебувають матеріали за фактами захоплення Росією Криму та агресії в Донбасі. Термін розгляду справ в МКС необмежений.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
То Показати IP 5 Жовтня 2016 22:02
Воєнні злочини терміну давності не мають а кримінал закривають

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus