USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Стрілянина за участі Правого сектору. Подробиці

1 Квітня 2014 12:00
У вівторок зранку у супроводі правоохоронців представники Правого сектору, залишили готель "Дніпро" в Києві.

Про це повідомляє офіційний сайт Міністерства внутрішніх справ, - інформує Українська правда.

Згідно з повідомленням, представники Правого сектора покинули приміщення готелю та організовано відправилися на одну із заміських баз.

Наразі у готелі працюють експерти. Там вияили декілька одиниць зброї. Проводиться перевірка щодо причетності її до вчинення інших злочинів.

Як відомо, у понеділок ввечері на Хрещатику сталася стрілянина. Міліція затримала підозрюваного. Ним виявився активіст "Правого сектора".

Згідно з даними сотника Майдану Анатолія Ведмедя, відбувся конфлікт учасника Правого сектора та активіста Самооборони Майдану. Зі слів Ведмедя, під час конфлікту один з них вихопив пістолет, другий - газовий балончик і бризнув йому в обличчя. Другий почав стріляти.

Через стрілянину постраждало троє людей - 1958, 1995 та 1990 років народження. Двоє з них - з Києва та Київської області, один - з Криму. Вони отримали поранення гомілки, грудної клітини та попереку.

Серед поранених був перший заступник голови КМДА Богдан Дубас, який нібито опинився на місці події випадково. Чиновнику надали медичну допомогу та відпустили. Ще двоє поранених знаходяться у лікарні.

Глава МВС Арсен Аваков уточнив, що поранення в грудну клітину отримав боєць третьої сотні Олександр Левкуша.

У Правому секторі заявили, що стрілянина на Хрещатику трапилася через непорозуміння і "конфлікт на побутовому ґрунті".
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Дмитро Показати IP 1 Квітня 2014 12:05
розігнати той сектор їхньому безпределу вже немае межі
cK до Дмитро Показати IP 1 Квітня 2014 15:14
а ще нещодавно вони були вашими героями... вівці, вами маніпулюють як хочуть, але що ж, коли мозок відсутній, цього не побачити.
Ковельчанин Показати IP 1 Квітня 2014 12:13
Без питань, боєць ПС відкрив стрільбу. Але його свої ж затримали, не ховали, і видали міліції. Аваков зреагував миттєво - нагнав спецназу, заблокував ПС і вимагає роззброєння. Але в той же час.... Не затриманий жодний підозрюваний у вбистві людей на Майдані.... Нікому ні чого не кажуть, бо тиму таємниця слідства..... Ігноруються заклики окремих пасажирів до розколу країни.... Шваль типу Царьова, Бойка та Топаза гуляє по вулицях...
Анонім до Ковельчанин Показати IP 1 Квітня 2014 15:22
Сидиш ти в барі - відпочиваєш зі своєю дівчиною. Заходить представник ПС. Підходить до тебе і каже: "Мені не подобається як в тебе зав"язані шнурки". Слово за слово і от у тебе куля у грудній клітині. Правий сектор одразу ж дає пояснення, що причин для хвилювання не має, адже, між людьми сталась звичайна побутова сварка. Подобається ситуація?
1 Показати IP 1 Квітня 2014 12:15
http://vk.com/club68900171
Лучанин Показати IP 1 Квітня 2014 12:16
З готелю "правий сектор" відправили не на ту базу, пора відправляти цю банду за дріт.
аяяй Показати IP 1 Квітня 2014 12:28
Аваков роззбройте і затримайте всі бандугрупування на наших вулицях
222 Показати IP 1 Квітня 2014 12:53
А коли з Луцька цю секту поженуть?
4 Показати IP 1 Квітня 2014 14:25
Бідненький ПС відкрив стліьбу (його ж зразу захистили свої сектанти) . Це виходить що в будь який момент цей засцяний ПС буде відкривати стрільбу з невідомо якої зброї в будь кого. - і що його відразу ж захищають !!! І ЧИМ ВОНО БИДЛО ВІДРІЗНЯЄТЬСЯ ВІД СНАЙПЕРІВ НА ГРУШЕВСЬКОГО????? Коли закінчиться цей беспредел.! Чому їх досі нема на майдані , де пояснення! Шо Данильчук вс-ся! От де ваше геройство! ВИ ПЕРЕВЕРШИЛИ СВОЇМИ ДІЯМИ ВСІ ОЗГ.!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus