USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Третина нових міністрів – з Донбасу

14 Березня 2010 16:03
8 з 29 міністрів нового Кабміну народилися в Донецьку або Донецькій області.
Про це пише «Дзеркало тижня».
На другому місці за кількістю своїх уродженців в уряді Київ. Родом зі столиці 3 міністри, ще 2 народилися в Київській області.
Третє місце ділять Дніпропетровська область - 3 нових міністри і Росія, що також є батьківщиною 3 міністрів. 14 українських областей не мають своїх уродженців у складі нового Кабміну.
У Донецьку і Донецькій області народилися: міністр вугільної промисловості Юрій Ященко, міністр у справах молоді і спорту Равіль Сафіуллін, віце-прем\'єр з питань ЄВРО-2012 Борис Колесніков, перший віце-прем\'єр-міністр Андрій Клюєв, міністр палива і енергетики Юрій Бойко, віце-прем\'єр з питаннях аграрної політики Віктор Слаута, міністр фінансів Федір Ярошенко і міністр Кабінету міністрів Анатолій Толстоухов.
У Києві народилися міністр освіти Дмитро Табачник, міністр закордонних справ Костянтин Грищенко і віце-прем\'єр з гуманітарних питань Володимир Семиноженко. Родом з Київської області міністр транспорту і зв\'язку Костянтин Ефименко і віце-прем\'єр з питань правоохоронної діяльності Володимир Сівкович.
З Дніпропетровська і області родом троє міністрів – міністр промполітики Дмитро Колесніков, міністр ЖКХ Олександр Попов, міністр будівництва і регіонального розвитку Володимир Яцуба.
У Житомирській області народилися міністр аграрної політики Микола Присяжнюк і міністр юстиції Олександр Лавринович.
Уродженці Львівської області – міністр культури і туризму Михайло Кулиняк і міністр охорони здоров\'я Зиновій Митник.
По одному міністру родом із Закарпатської (міністр МНС Нестор Шуфрич), Луганської (віце-прем\'єр з питаннь регіональної політики Віктор Тихонов), Вінницької (міністр оборони Михайло Єжель), Одеської (міністр економіки Василь Цушко) і Кіровоградської (міністр охорони навколишнього середовища Віктор Бойко) областей.
Троє членів нового Кабміну народилися в Росії: прем\'єр-міністр Микола Азаров у Калузі, міністр праці і соцполітики Василь Надрага (місто Каменськ у Бурятії) і міністр внутрішніх справ Анатолій Могильов (місто Петропавловськ-Камчатський). А віце-прем\'єр-міністр з економічних питань Сергій Тігіпко родом з молдавського села Драгонешти.
При цьому 14 українських областей – Волинська, Запорізька, Івано-Франківська, Миколаївська, Полтавська, Рівненська, Сумська, Тернопільська, Харківська, Херсонська, Хмельницька, Черкаська, Чернігівська і Чернівецька – не мають своїх уродженців у складі нового Кабміну.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus