USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Тягнибок каже, що його партія – «кістка в горлі» Януковича

18 Жовтня 2010 14:32
Попри високий рейтинг об’єднання «Свобода», цій політичній силі заблокували можливість делегувати до територіальних виборчих комісій своїх представників.

Про це під час прес-конференції 17 жовтня заявив керівник Всеукраїнського об’єднання «Свобода» Олег Тягнибок.

Лідер «Свободи» стверджує, що навіть «за найнеоптимістичнішими прогнозами» рейтинг його політсили не опускається нижче п’ятої позиції, відтак партія входить до п’ятірки найрейтинговіших. Натомість, каже Тягнибок, «свободівців» у ТВК вкрай мало.

«На Волині в нас нема жодного представника в обласній, в луцькій міській ТВК, жодного представника в районних комісіях. Лишень один представник в Горохівському районі, як насмішка», – поділився він.

Окрім того, Тягнибок переконаний, що завданням «кримінально-олігархічного донецького клану» нині є повна узурпація влади. Політик вважає, що виконавча, законодавча та судова гілки влади вже сьогодні повністю контролюються Віктором Януковичем.

«Верховна Рада також узурпована, оскільки повністю співає під сопілочку президента Януковича і його оточення. Цього ніколи б не сталося, якби не тушки», – переконаний він.

Відтак «останнім форпостом» перед остаточною узурпацією влади, каже Тягнибок, залишилися органи місцевого самоврядування, до яких намагатимуться «позлазитись» представники псевдопатріотичних сил. Під прикриттям патріотичних гасел вони й розпочнуть «процес тушкування».

«Дехто з них себе і називає, і трактує як політичні сили патріотичного спрямування. Але якщо ви детально почнете ознайомлюватись з цими так званими патріотами, прослідковується цікава закономірність – і в пропорційних списках, і в мажоритарниках є дуже багато людей від влади, або потенційних тушок і потенційних зрадників. Вони, ввійшовши до місцевих органів влади, не будуть входити у фракції Партії регіонів, вони створять якісь фракції з нейтральними назвами. Це диверсійна колона», – заявив Тягнибок.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Депутат Показати IP 18 Жовтня 2010 16:27
Да кістка в горлі, а може ГЕМОРОй в одному місці, вже так високо себе оцінють... А взагалі Свободівці нервові і психічно неврівноваженні...
VSC Показати IP 18 Жовтня 2010 17:22
Кто же вас финансирует, как не спонсоры ПР.
Депутат Показати IP 18 Жовтня 2010 21:41
а чому мій коментар про мову стерли???? там що не правда про ЮЛЬКУ написана була????
OrestN Показати IP 19 Жовтня 2010 00:06
як на мене СВОБОДА - єдина нацональна опозиційна політсила, бо всі інші за 30 срібників продалися яничарам-українофобам, ганьба тушкам-зрадникам! СВОБОДА - наша остання надія!!!
Ех, Орест... до OrestN Показати IP 19 Жовтня 2010 09:29
"свобода" (свідомо з малої букви) вже давно фінансується ПР. І не кістка вона їм у горлі, а за кістку служить!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus