USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Тимошенко почала імпічмент Януковича

8 Травня 2010 21:00
Юлія Тимошенко виступає з ініціативою збору підписів депутатів всіх рівнів за імпічмент Президента України Віктора Януковича.
Про це лідер БЮТ заявила в суботу на прес-конференції в Івано-Франкіьвску – інформує «Українська правда» з посиланням на персональний сайт Юлії Тимошенко.
«Я поставила чітке завдання: почати збір підписів кожного депутата ради кожного рівня. По-перше, за заяву проти пролонгації перебування Чорноморського флоту в Україні, крім того - за початок процедури імпічменту Януковичу, а також за проведення виборів і усунення парламенту якомога швидше. Я хочу побачити підписи людей», - заявила вона.
Тимошенко також закликала депутатів від БЮТ, які працюють в Івано-Франківській області, виступити за висловлення недовіри новому голові обласної державної адміністрації Михайлу Вишиванюку за його антиукраїнську позицію, «яку він не соромиться на Франківщині взагалі вголос проголошувати».

«У залежності від того, хто поставить підписи під цими документами, ми будемо чітко визначати, де команда, на яку можна покладатися в ці складні часи, а де є зрадники, яких потрібно просто вже в історію вписати ганебними словами», - підкреслила Тимошенко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
OrestN Показати IP 9 Травня 2010 00:42
Хто б це говорив! Юлії Тимошенко краще не рипатись, а тихо сидіти і дути в ус. Б у самої рильця в пушку.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus