USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Тимошенко сиділа в прокуратурі добровільно, - ГПУ

4 Січня 2011 18:10
Генеральна прокуратура (ГПУ) надала незалежному журналісту відеозапис, яким підтверджено, що 30 грудня слідчий пропонував лідеру партії "Батьківщина" Юлії Тимошенко залишити Головне слідче управління, але вона відмовилася і продовжувала перебувати у приміщенні відомства впродовж 11 годин.

Про це йдеться у відповіді на журналістський запит незалежного журналіста Віктора Міняйла на ім’я генерального прокурора Віктора Пшонки, - пише ТСН.

За словами джерела в ГПУ, Міняйло звернувся до генпрокурора за дорученням деяких інших своїх колег з вимогою надати документальні підтвердження того, що Тимошенко за власним бажанням перебувала на допиті в Генпрокуратурі упродовж 11 годин.

"До письмової відповіді на цей журналістський запит Генеральна прокуратура додала копію відеозапису допиту, з якого видно, що слідчий справді пропонував Тимошенко залишити приміщення Генпрокуратури, але вона відмовилася і сказала, що хоче залишитися і ознайомитися із справою", - повідомило джерело.

Нагадаємо, 30 грудня Тимошенко майже 12 годин провела у Генеральній прокуратурі, куди її викликали на допит у рамках кримінальної справи про нецільове використання бюджетних коштів.

Після допиту глава "Батьківщини" заявила, що Генпрокуратура застосовувала проти неї тортури, тримаючи її на допиті без жодної перерви та відпочинку, без води та їжі.

У ГПУ спростували заяву екс-прем'єра і заявили, що допит тривав близько двох годин – решту часу Тимошенко вивчала порушену проти неї справу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
дядя федер Показати IP 4 Січня 2011 20:12
там наверное икрой на масло намазаной угощают вот и уходить неохота.а в сизо просто рай поэтому туда юра на новый год поехал
дідо Показати IP 4 Січня 2011 21:31
ну а хто би дивувався...варовка робить з себе мученицю...бо пахне тюрма за її крадіжки та брехню...
баба Показати IP 4 Січня 2011 21:48
Дідо,від тюрми і суми не зарікайся!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus