USD 39.85 40.24
  • USD 39.85 40.24
  • EUR 40.00 40.20
  • PLN 9.95 10.20

У ЄС ускладнюють введення безвізового режиму в Україні

5 Червня 2016 23:02
Німеччина та Франція хочуть доповнити угоду про спрощення візового режиму нормою, згідно з якою окремі країни Євросоюзу матимуть право призупиняти дію безвізового режиму.

Як повідомляє КОРДОН з посиланням на німецьке видання Die Welt, причиною цього, зокрема, є побоювання, що “пакетне” надання безвізового режиму Грузії, Україні та Косову погіршить ситуацію з безпекою в країнах ЄС.

Як зазначив міністр внутрішніх справ Німеччини Томас де Мезьєр під час закритої наради минулого тижня, останнім часом трапляється все більше квартирних пограбувань зі зламом, які здійснюють транснаціональні злочинні угруповання, зокрема, вихідці з Грузії.

Видання переконане, що Рада ЄС з юстиції та внутрішніх справ найближчого тижня не схвалить скасування віз для зазначених країн, як це планувалося раніше.

“Німеччина та Франція наполягають, що до запровадження безвізового режиму до законодавства має бути внесена поправка про можливість його призупинення”, — додають у Die Welt.

Раніше Інформаційне агентство Волинські новини повідомляло, що «питання безвізового режиму не може бути розглянуте в найближчі тижні й місяці».

До слова, у Брюсселі пройшла маніфестація на підтримку якнайшвидшого рішення Євросоюзу скасувати візові вимоги для українських та грузинських громадян.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Анонім Показати IP 6 Червня 2016 07:13
Нащо нам та Европа.Вони котяться в яму з своїми гомосеками і арабами.
Толік до Анонім Показати IP 6 Червня 2016 09:45
Ти краще дивися куда наша країна котиться разом з такими як ти
999 Показати IP 6 Червня 2016 09:48
Погіршують безпеку вам не Українці з Грузинами а Араби ісламісти і всякі моджахеди яких ви вільно впускаєте у свої країни . Українці метро і автобуси не підривали та що не триндіть
Вірте Показати IP 6 Червня 2016 21:44
Скільки ще лапші будуть вішати вам дурням про примарний безвізовий режим. А пам'ятаєте про райдужні перспективи Євросоюзу та асоціації. Барига вам начеше.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus