USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У ДАІ хочуть знову збільшити штрафи

2 Листопада 2010 13:51
Державтоінспекція Україна працює над пропозиціями щодо збільшення штрафів за порушення правил дорожнього руху.
Про це розповів начальник Департаменту ДАІ України Валерій Лозовий, повідомляє Utro.ua.
«Думаємо, що потрібно вносити нові зміни, але вже поетапно. Якщо зараз будемо різко посилювати відповідальність, це викличе негативний резонанс у суспільстві. Навіть якщо ми внесемо пропозицію водіїв, що сіли за кермо напідпитку, позбавляти прав, чи приймуть це депутати?» – зазначив Лозовій.
За його словами, ДАІ вже підготувало на ім'я президента України доповідну записку про останні резонансні ДТП з відповідними пропозиціями.
На думку начальника ДАІ, збільшення штрафів позитивно позначається на дорожній ситуації. «Коли в 2008 році підняли штрафи, тут же зменшилася кількість загиблих у ДТП на 2000 чоловік, в 2009-му – на півтори тисячі чоловік. З початку 2010-го зменшилася кількість ДТП на 5310», – резюмував Лозовий.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Водій Показати IP 2 Листопада 2010 14:11
А коли навчать даішників культури спілкування?
Читач Уважний Показати IP 2 Листопада 2010 14:55
Погано почалося жити нашим ДАЙцям!!! Як після останнього підйому штрафів рядові працівники служби ДАЙ почали будувати будинки, то тепер почнуть крити золотом. Мфй знайомий інспектор розказав, що для того, щоб його не переводили в інший відділ з присвоєнням лейтенантського звання (зараз він сержант і має вищу юридичну освіту) він заплатив 5 тис долчиків. ЦІКАВО ОДНАКОО! Одня рвуться в офіцери як тільки можуть, а інші платять гроші, щоб в сержантах сидіти.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus