USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

У Кабміні візьмуться за приватних нотаріусів

27 Жовтня 2010 13:45
Кабінет Міністрів України планує запропонувати парламенту підвищити вимоги до приватних нотаріусів.
Відповідний проект закону буде розглянуто на засіданні уряду. Про це 27 жовтня, заявив прем'єр-міністр України Микола Азаров, пише «Дзеркало тижня».
Він зазначив, що сьогодні гостро стоїть питання контролю за діяльністю приватних нотаріусів та покращення нотаріальних послуг.
«На розгляд уряду виноситься проект закону, який передбачає поліпшення професійної підготовки і посилення кваліфікаційних вимог для осіб, які планують займатися нотаріальною діяльністю, удосконалення порядку допуску громадян до такої діяльності, введення механізму позбавлення права займатися нотаріальною діяльністю громадян, які допускають системні порушення», – підкреслив глава уряду.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
мп Показати IP 27 Жовтня 2010 14:46
>передбачає поліпшення професійної підготовки! оце? - Мін’юст розіслав нотаріусам по всій Україні листи з вимогою до 1 листопада передплатити урядове видання "Офіційний вісник України" вартістю 2,5 тисячі гривень
Громадянин Показати IP 27 Жовтня 2010 15:07
Нарешті. Давно пора почати контролювати всі ці приватні конторки.
АПЕР Показати IP 27 Жовтня 2010 16:48
Хай подумають про державних нотаріусів. У луцьку їх лише 4 на 180 тисяч дорослого населення, 46 тисяч пенсіонерів. Нотаріус захищае інтереси держави. А державні нотаріуси отримують лише 1500 гр. Навіть менше середньої зарплати. У той час приватний нотаріус "захищаючи" інтереси держави получае у 10-20 разів більше. Шо за держава? Часник захищае державу. Да коли це було?
тов.Пахло до АПЕР Показати IP 28 Жовтня 2010 10:45
Державний нотаріус захищає інтереси держави! Я ридав! Пєши ісчо!
клієнт Показати IP 28 Жовтня 2010 00:42
Чого б то нити про зарплату? Квота ж відсутня - прошу дуже в лави приватників
Ольга Показати IP 28 Жовтня 2010 09:44
Чого ви так переживаєте за державних нотаріусів.Не старадають вони при такій мізерній зарплаті. У кожного з них чудова віла,машинка і т.п.Гребуть вони по всій програмі.Я як з ними стикнулася,то захворіла,ніякої відповідальності,гонять як дур, а не даси на лапу, то будеш роками ходити.Хай би запитали наші контролюючі органи всіх чиновників: директорів шкіл, лікарів головних в лікарнях звідки в них по дві машини, хатинки чималенькі, а вони державі служать і маленька зарплата.Ніхто ж їх не питає.От і свавілля кругом таке, що страшно жити в такій країні.Мусимо жити, бо корита цього простий люд не пустять,там всі свої

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus