USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Росії буде україномовне телебачення?

6 Березня 2010 13:03
Розповідаючи про візит Президента України до Москви, Ганна Герман заявила: «Янукович добився, щоб у Росії було відтепер телебачення українською мовою».
Зі слів заступника главу и адміністрації Президента Ганни Герман в ефірі «Шустер Live», у Росії невдовзі заговорять українською. Президент домовився з росіянами про ймовірне відкриття україномовного каналу.
Заодно, із телевізійної передачі можна здогадатися, що до складу нового уряду ввійде екс-віце-прем\'єр Володимир Семиноженко.
«Є тут зі мною академік Семиноженко, який ще назве багато проектів, про які домовився Президент. Тому що академік Семиноженко, як майбутній член українського уряду, теж був у Москві», - зазначила вона.
Як відомо, Семиноженко був віце-прем\'єром у 1999 та 2001-2002 роках в урядах Валерія Пустовойтенка та Анатолія Кінаха, і главою Партії регіонів у 2001-2003 роках, - інформує «Українська правда».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Snap_x Показати IP 6 Березня 2010 22:36
Краще нехай відмовиться від своїх позицій на рахунок російської мови як державної...
Валерий Показати IP 7 Березня 2010 07:33
Ага,а как же быть с другими языками в России ? Их там до хрена ! Медведев врет,а Анька уже вопит,что Янек чего-то там "добился"...
Валерий Показати IP 7 Березня 2010 07:41
Ага,а как же быть с другими языками в России ? Их там до хрена ! Медведев врет,а Анька уже вопит,что Янек чего-то там добился...
Александр Показати IP 7 Березня 2010 08:41
"...на рахунок російської мови..." Любі друзі,вивчайте рідну українську мову !Не паплюжте її! Не будьте невігласами ! Є чудові слова - ЩОДО ... , СТОСОВНО... , ВІДНОСНО ... , та багато іншіх - замість російської кальки "насчет" . Сказати "на рахунок російської..." - все одно , що російською сказати "НА КВИТАНЦИЮ УКРАИНСКОГО ЯЗЫКА ..." Не позорьтесь.Навіть Янек вже краще розмовляє українською , ніж деякі ....дописувачі.
Evil Показати IP 7 Березня 2010 12:58
До Александр. Ой, я Вас прошу. Янукович розмовляє українською завдяки натовпу спіч-райтерів, які на нього працюють, а їх не менше, аніж 30-50 (не скажу точно, бо, можливо, їх також на 20% прорідили).
Snap_x Показати IP 7 Березня 2010 15:50
ІзвІнІтЄ, дАрАгОй АлЕксАндр, бУдЄм учІтьсЯ.))) А уКраІнскІй язИк у "Проффесора" прЯм на вИсОтЕ...
профффесор Показати IP 7 Березня 2010 16:50
В россэї буде українське телебачення.але на расєйському язику.
seal Показати IP 7 Березня 2010 19:28
Янукович нехай би спочатку добився щоб його найімовірніший кандидат на посаду прем"єр-міністра нарешті заговорив українською! А то пана Дапашліви, коли він починає розмовляти на державній мові, без перекладача і не зрозумієш. Нічого не маю проти російської мови на побутовому рівні. Але вважаю, що на державному - українською мовою (як єдиною (згідно Конституції) державною мовою) повинні вільно володіти всі чиновники і спілкуватися у службових питаннях саме українською. Не розумію, коли чиновник, який представляє державу, не знає (і, що найстрашніше, не хоче знати) офіційної мови цієї держави. Таке можливе, мабуть, тільки в нас. :-( А україномовний канал у Росії - буде, то добре. Але дуже сумніваюся, що він транслюватиметься на всю Росію (та й навіщо це їм?). Скоріше це буде (якщо таки буде) якийсь дрібненький регіональний канал, який буде мати своєю аудиторією вихідців з України. А ось у відповідь поширення на всю територію України російського "Первого" телеканалу (який зараз можна дивитись лише у кабельній мережі чи через супутникову антену) цілком можливе.
Evil Показати IP 7 Березня 2010 22:19
Все спростовує слово "ймовірно". Це як у передачах про погоду на наступний день. "Можливо, ймовірно, місцями, певне, напевне"...
37507 Показати IP 8 Березня 2010 18:25
Росія залишається на принципових позициях заперечення права українців на власну державність, і власну культуру. Там не існує українських шкіл, преси (нагадує стан з порушенням прав українців в контрольованих партією регіонів областях України)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus