USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У військових парадах України марширувало 1000 росіян та 130 білорусів

11 Травня 2010 12:07
В Україні участь у парадах та інших заходах до 65-ї річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні (ВВВ) взяли 25 тисяч військовослужбовців, повідомляє прес-служба Міноборони України, передає INTV.

Так, у парадах військ, які відбулися у столиці України місті-герої Києві, містах героях Севастополь, Одеса і Керч взяли участь понад 6 тисяч військовослужбовців.
Ще майже 2 тисячі військовослужбовців залучалися до забезпечення проведення парадів військ.

Також у парадах військ у містах-героях України взяли участь більше 1000 військовослужбовців Російської Федерації та 130 військовослужбовців Республіки Білорусь. У свою чергу, парадні розрахунки Академії Сухопутних військ ім. Гетьмана Петра Сагайдачного та 95-ї окремої аеромобільної бригади 8-го армійського корпусу Сухопутних військ Збройних сил України взяли участь у військових парадах у Москві і Мінську.

Крім того, у День Перемоги у майже 30 містах обласного та районного значення відбулися проходження військ та демонстрація сучасної та раритетної військової техніки. Це, зокрема, Чернігів, Харків, Львів, Донецьк, Вінниця, Кривий Ріг, Рівне, Житомир, Запоріжжя, Дніпропетровськ, Миколаїв, Полтава, Тернопіль, Івано-Франківськ, Хмельницький, Херсон, Суми, Сімферополь, Біла Церква, Чугуїв, Миргород, Мелітополь, Мукачеве, Озерне, Васильків, Володимир-Волинський, Євпаторія та Маріуполь.

Загалом, урочистості за участю військовослужбовців Збройних Сил України, присвячені святкуванню 65-ї річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні, відбулися у 68 гарнізонах та 117 населених пунктах України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus