USD 39.85 40.24
  • USD 39.85 40.24
  • EUR 40.00 40.20
  • PLN 9.95 10.20

Україна розширила санкції щодо Росії

17 Жовтня 2016 23:14
Додатково до санкційного списку включили 335 фізичних та 167 юридичних осіб, ідентифікаційні дані щодо яких підлягали додатковій перевірці.

Так, на сайті Президента України опубліковано указ, який вводить в дію рішення Ради національної безпеки і оборони України від 16 вересня 2016 року «Про застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій)».

Про це повідомляє УНІАН.

16 вересня 2016 року відбулось засідання РНБО України, на якому продовжили санкції стосовно всіх фізичних (за виключенням осіб, які померли) і юридичних осіб, запроваджені з 16 вересня 2015 року.

На цьому засіданні також прийняли рішення щодо розширення переліку осіб, стосовно яких мають бути запроваджені персональні обмежувальні заходи (санкції).

ЧИТАТИ ЩЕ: УКРАЇНА КУПУВАТИМЕ БІЛЬШЕ ВУГІЛЛЯ В ТЕРОРИСТІВ

Додатково до санкційного списку включили 335 фізичних та 167 юридичних осіб, ідентифікаційні дані щодо яких підлягали додатковій перевірці. Жодних змін щодо переліку фізичних і юридичних осіб, який прийняли на засіданні РНБО 16 вересня 2016, не вносили.

Додатково президент доручив підготувати окреме рішення щодо обмежувальних заходів (санкцій) по відношенню до осіб, які були причетні до проведення так званих «виборів до Державної Думи РФ» на території анексованого півострову Крим. Це стосується як «депутатів», так і членів «виборчих комісій». Рішення щодо цього переліку осіб обіцяють оприлюднити найближчим часом.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, президент Петро Порошенко заявляв про продовження застосування обмежень та розширення санкційного списку щодо до російських компаній та фізичних осіб, які тим чи іншим чином причетні до порушення територіальної цілісності і суверенітету України у вересні 2016 року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Степан Показати IP 17 Жовтня 2016 23:39
Всі ці санкції рашке до одного місця.
Бакс до Степан Показати IP 18 Жовтня 2016 08:26
Немає такої країни як росія. Це зборище алкашів злодюг і просто баранів. Пора вже карту перемальовувати
Скептик Показати IP 18 Жовтня 2016 09:26
Про що ви говорите , не смішіть людей ...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus