USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Україна переходить на літній час – не забудьте перевести годинник

28 Березня 2009 17:00
Цієї неділі, 29 березня, в 3 години за київським часом на території України буде введено так званий «літній» час: стрілки годинника по всій країні переведуть на одну годину вперед. Про це 28 березня повідомляють «Волинські Новини».
Як інформує УНІАН, до переведення годинників на літній час лікарі радять починати готуватися приблизно за тиждень. «Поступово намагайтеся лягати спати і вставати вранці на 20-40 хвилин раніше, ніж зазвичай. Щоб швидше заснути, прийміть увечері теплий душ, а щоб вранці швидше прокинутися – контрастний», –  радить лікар-реабілітолог Борис Скачко.
«Навіть здоровим людям варто попити настій глоду, щоб через перебудову на новий часовий режим не «стрибав» тиск», – додає він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 28 Березня 2009 20:46
Радянські дебіли придумали, а українці тупі, переводять годинника і мучаються...
Анонім Показати IP 30 Березня 2009 10:45
не только советские. игнорируют этот тупизм преимущественно азиаты. Вон Жирик тоже недавно орал, что перевод часов - заговор против русских, потому что это будут дни "нервов, опозданий и предынфарктных состояний", кстати, вызовов на скорую действительно больше в первые дни после перевода
Економ Показати IP 30 Березня 2009 12:15
"...Жирик тоже недавно орал, что перевод часов - заговор против русских" - та ви що! Якщо це дійсно "заговор" проти вічних "друзів", то підтримати його святе діло.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus