USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Україна вже допомагає іншим

9 Січня 2011 10:14
Український уряд надасть гуманітарну допомогу Пакистану.

Як повідомляє прес-служба МНС, розпорядження про надання гуманітарної допомоги було ухвалене на засіданні уряду 5 січня, - повідомила ЛІГАБізнесІнформ.

Передбачається, що на ці цілі Міністерству надзвичайних ситуацій з резервного фонду буде виділено 5 мільйонів 190 тисяч 645 гривень. на придбання фармацевтичних препаратів, дезинфікуючих засобів, засобів очищення води та речового майна. Гуманітарну допомогу планують доставити авіаційним транспортом.

Нагадаємо, у грудні Президент Віктор Янукович Указом N1082 розпорядився надати гуманітарну допомогу Пакистану - у зв'язку зі зверненням пакистанської сторони, а також з огляду на складну ситуацію, яка склалася на території цієї країни через масштабні повені.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Advokat Показати IP 9 Січня 2011 14:31
sebe pomogi...... a ne etim islamistam sranum..........
він Показати IP 9 Січня 2011 19:35
Осінню місяць лежав у хірургіі і бачив як попирав наш співвітчизник після вдало проведених операцій Романюком із-за відсутності у рідних коштів на необхідні медикаменти. Кому помагаєм?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus