USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Українське село можуть назвати на честь Джексона

30 Червня 2009 18:22
Депутати Запорізької обласної ради мають намір звернутися до Верховної Ради України з проханням дозволити перейменувати село Жовтневе Токмакського району Запорізької області. Про це 30 червня повідомляють «Волинські Новини».
За інформацією журналістів інтернет-видання Репортер, слуги народу хочуть назвати населений пункт Джексоном – на честь короля поп-музики, який помер минулого тижня. Посилаючись на інформацію видання Запорізький час, Репортер зазначив, що про це в приватній бесіді заявив один з депутатів облради.
За даними видання, на засіданні однієї із фракцій облради вже обговорювалося це питання, і воно буде винесене на найближчу сесію обласної ради, – пише Корреспондент.
«Чи володіє депутат, який надав цю інформацію, почуттям гумору, видання не повідомляє», – також зазначив Репортер.
Як відомо, Майкл Джексон помер 25 червня 2009 року у віці 50 років. Сім\'я Джексона ще не визначила дату та місце його похорон.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонімцук Показати IP 1 Липня 2009 11:04
придурки... Краще б назвали в честь Ігоря Стравінського, який вклав більше в світову і Українську культуру, ніж та американська мавпа

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus