USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Українських дітей годують важкими металами, пестицидами та ГМО

26 Квітня 2009 13:00
Українських дітей годують важкими металами і пестицидами. Їдять малюки і продукти з генно-модифікованими організмами (ГМО). Про це 26 квітня повідомляють «Волинські Новини».
Вміст різних хімічних речовин в дитячому харчуванні іноді в тисячі разів перевищує допустимий рівень, – пише Освітній портал. Гігієнічні висновки Міністерства охорони здоров’я України, які нормують показники безпеки для дитячого харчування, не враховують надзвичайно важливих для цього виду продуктів параметрів, наприклад, вмісту вітамінних добавок.
Що стосується мінеральних речовин і вітамінів, то в Україні взагалі відсутній перелік цих речовин і вітамінів, допустимих у виробництві продуктів дитячого харчування; також не визначені допустимі межі їх застосування.
В об’ємі продуктів дитячого харчування – тільки 15% товарів українського виробництва. Інші завозяться в основному з Швеції, Росії та Білорусі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
дідо Показати IP 26 Квітня 2009 14:28
може вистачить страхати совкоми методами. коли даєте новину,вказуйте конкретні виробники та продукти... у "цівілізованих" країнах вас давно виробники продуктів по судах ганяли би,за наклеп... тільки внас можна звинувачувати без вини,а ти вже повинен виправдатись...СОВОК!!!
баба Показати IP 28 Квітня 2009 20:08
Тільки 15% в об’ємі продуктів з металами і пестицидами? Та це ж не багато! п.с. iмхо, це не СОВОК, це молода Демократiя!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus